Így üt be a rákkendroll és a világutazó hambik kombója

A budapesti Vörösmarty téren található Hard Rock Cafe-ban most a világ minden tájáról érkező hamburgereket kóstolhatsz! (x)  

A fantasztikus Word Burger Tour keretein belül a Hard Rock Cafeban most a világ minden tájáról érkező hamburgereket kóstolhattok végig. A vega és húsos változatoknak az a különlegessége, hogy egy-egy ország/város gasztronómiai sajátosságait zsúfolták bele. Magyarország világutazó burgere például lecsós lesz! A hambik csak korlátozott ideig elérhetőek, és a kínálat is havonta változik, úgyhogy tartsd nyitva a szemed!

Mi most bevettük a Hard Rock Cafe Budapestet, és végigzabáltuk a Word Burger Tour májusi kínálatát - megkóstoltuk az amerikai, spanyol, belga és indiai burgereket is.

A Hard Rock Cafe világszerte híres éttermi kínálatáról, és nem véletlenül. Minden egyes fogásuk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használnak. A zamatos Legendary® Burgereiktől kezdve a saját receptjeik alapján készülő koktéljainkon át híresek arról, hogy csak a legízletesebb fogásokat szolgálják fel a Föld legmenőbb városaiban. Nem hazugság, ha kijelentjük, hogy baromi jót ettünk, és alig tudtunk megmozdulni az ebéd végén - irány a Hard Rock Cafe! Éljen a Rock!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Fölkészültél? Most végre megtudhatod, mi volt a menü Meghan és Harry esküvőjén!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...