Így tudod kikérni a Meki titkos menüit!

A McDonald's egyik éttermének üzletvezetője az interneten fedte fel, milyen titkos neveket kell mondanod a pultnál, hogy hozzájuthass a legfurcsább szendvicsekhez. 

Bár egyelőre még senki nem támasztotta alá, Magyarországon is kérhetőek-e a Meki szupertitkos menüi, a reddit egyik bejegyzése szerint a napokban egy éttermi üzletvezető írta le pontosan, milyen neveket kell használni ahhoz, hogy a legfurcsább szendvicsekhez juthass hozzá - írja a 24.hu.

,,Minden szendvicsünknél külön kérésre hozzáadnak, elvesznek vagy módosíthatnak összetevőket. Ezek az úgynevezett »grill rendelések«" - mesélte az egyik angol gyorsétterem üzletmenedzsere.

Mit kell pontosan kérnünk? Az üzletvezető szerint a következő neveket nem mindenki ismeri, egy kis magyarázattal azonban valószínűleg bárkinek elkészítik a következő szendvicseket:

Land, Sea and Air burger

Az első ételkülönlegesség nevét a szendvicsben található húsokról kapta: míg a land a marhahúst jelképezi, addig a sea egy szelet Filet-o-Fish-t, az air pedig egy McChicken húspogácsát jelképez, így már könnyen elképzelhetjük, milyen lehet a három húsból összetevődő, gigász szendvics. És ez még nem minden...

A Monster Mac szendvics

összesen négy Big Mac szendvicsből álló hamburger, amin csak egyetlen buci van, a menedzser szerint ez a hamburger szörnyen rossz, hiszen csak a töménytelen mennyiségű hús ízét érzed.

Hamburger 1.

Az esetek túlnyomó többségében a  a hamburger egy mérhetetlenül egészségtelen, kicsit sem finom valami (ételnek sem szívesen nevezném). Tisztelet persze a kivételnek. Úgy gondolom, ...

Big Mac szendvics házilag

A világ leghíresebb hamburgerének házi változata...vigyázzatok vele, mert egy szendvics kétszer annyira laktat, mint az éttermi verzió...

Big McChicken

Már a neve is árulkodó, a Big McChicken tulajdonképpen a Big Mac csirkés változata, amit igazából úgy is elkészíthetsz, ha két McChicken szendvicset kérsz, és csak az egyik bucit rakod a tetejére.

Mc Gang Bang

Ez a szendvics egy dupla sajtburger húspogácsái közé szorított csirkehúst takar, dupla sajtburgerrel pedig még egy különlegesség rendelhető,

a Mc10.35am szendvics

kifejezetten a koránkelők reggeli fogása, a dupla sajtburgert ilyenkor egy McMuffinnal egészítik ki, ezt a menüt viszont csak a reggeli órákban, 10:35-ig lehet megrendelni.

A szendvicses menük mellett még a különleges Nápolyi Shake-et is elkészíthetik neked az étterem dolgozói, ebben az étteremlánc három (csokis, epres és vaníliás) shake-jének keveréke található.

A furcsa szendvicseket a Mirror egyik újságírója is letesztelte, a legjobb értékelést a a Land, Sea and Air burger kapta (10-ből 8 pontot), míg az utolsó helyen a Monster Mac szendvics végzett 3 ponttal, az előbb már említett hústúltengés mellett a szendvics egy pillanat alatt szétcsúszik annak mérete és szószmennyisége miatt.

A titkos menüket hivatalosan senki sem fejlesztette ki a McDonald's-nál, jó tudni viszont, hogy egy kis magyarázattal talán mi is kérhetünk extra feltéteket a szendvicsekbe.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via: 24.hu

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...