Így tartja magát fitten és fiatalon Madonna

A 61 éves popdíva nemcsak a botoxnak köszönheti fiatalos megjelenését, mivel a rengeteg mozgás és a speciális étrend is hozzájárul gyönyörű alakjához.

Madonna hatvan felett is tartja a formáját, fitt és fiatalos. (Utóbbinál nem arra gondolunk, hogy a sok botoxnak és plasztikai műtétnek köszönhetően az arcán szinte egyetlen ránc sincs.) A popdíva folyamatosan koncertezik, és korát meghazudtolva viselkedik. Fiatalos megjelenését a rendszeres mozgásnak és a diétának is köszönheti.

Kés helyett villa?

A popdíva szereti azt hangoztatni, hogy nem feküdt még kés alá, de ha végignézzük a fotóit, akkor kiderül, hogy ez mennyire nem igaz. A különböző plasztikai beavatkozások mellett egészen bizarr dolgokra is képes a szépségért – ha úgy alakul, szívesen masszíroztatja az arcát például villákkal:

Rengeteg mozgás

„Nem születtem Gisele Bündchen testével” - vallja Madonna, arra utalva, hogy keményen megdolgozik az alakjáért. Hetente hatszor edz, aerobikozik, táncol, jógázik, pilatesre vagy kocogni megy. Mint mondja, szereti sokkolni a testét, amivel néha a barátait is meglepi.

1996 óta azAshtanga jóga gyakorlója, amely igencsak intenzív mozgásforma, mivel egy edzés 90 perctől akár 180 percig is eltarthat.

Makrobiotikus diéta

Madonna a makrobiotikus diéta híve, amelyet a régi keleti és japán kultúrából eredeztetnek, így hosszú múltra tekint vissza. Az étrend lényege, hogy csak biogazdaságból származó gabonaféléket, zöldségeket, gyümölcsöket, olajos magvakat és hüvelyeseket, valamint tofut és halat fogyaszthatunk. Amit tilos enni: finomított lisztes vagy cukros dolgok, húsok és tejtermékek.

Madonna ennek megfelelően nagyon kedveli ahalatvalamilyen salátával és gabonafélével. Mindezek mellé általában gyömbérteát vagy kókuszvizet iszik. Az énekesnő viszont láthatólag nem veszi túl komolyan a diétát, így néha belefér az étrendjébe egy kis bűnözés is:

Ezeket olvastad már?

via és via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...