Így szabadult meg 100 kilótól két év alatt az ötgyermekes anyuka

Az anyuka 2016-ban döntött úgy, hogy véget vet addigi életének, és diétába kezd. A fogyókúrázásból pedig egy drasztikus, eredményes és rendkívül motiváló életmódváltás lett.

Noelle Dawson közel két év alatt szabadult meg 100 kilótól, mint írja, természetes módszerekkel: beiktatta a mindennapjaiba a sportot, az egészségtelen ételek helyett pedig egészséges táplálkozásra váltott. Átalakulásának történetét az Instagramon osztja meg. Motivációs gondolatainak óriási a sikere, 85 ezres követőtábora napról-napra csak duzzad.

A ma már ötgyermekes édesanya arról is meglepő őszinteséggel vallott, hogy utolsó terhességét nehezen viselte, nagyon félt, hogy valami baja lesz a kicsinek a túlsúlya miatt, ezért napi 30 percet sétált, sok folyadékot fogyasztott és figyelt az étkezésére. Ennek köszönhetően elindult nála a fogyás, de a szülés után ismét visszatért régi, rossz szokásaihoz.

Az egyébként tornász sportmúlttal rendelkező, 187 kilós Noelle-nek akkor lett végleg elege túlsúlyából, amikor már alapvető dolgokra is képtelen volt: nehéz volt számára a légzés, fájdalmas a mozgás, a lábai állandóan dagadtak, a gyerekek után sem tudott szaladni.

Mint mondja, először csak sétával kezdte a sportolást, majd súlyemeléssel folytatta. A mozgás és az edzések mellett pedig az egészséges táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetett, amire a mai napig odafigyel.

A kitartó anyuka elszántsága rendkívül motiváló, a saját testsúlyos edzések mellett ugyanis ismét elkezdett sportgimnasztikával foglalkozni.

Noelle minden fogyókúrázónak azt tanácsolja, hogy ne a tökéletességre törekedjenek, hanem a haladásra, és ne tűzzenek maguk elé távoli célokat, valamint ne csak testi, de a mentális egészségüket is eddzék!

Ezeket olvastad már?

Forrás:transforming_noelle/instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...