Így rázd ki a ketchupod az üvegből!

Modern világunk égető problémájára nyújtunk most megoldást ezzel a videóval: így rázhatod ki 7féleképpen a beragadt ketchupot az üvegből!

A ketchup kétségtelenül a legnagyobb szószkedvencünk - nemzetközi szerelemnek örvend a sült krumplik, hotdogok, pizzaszeletek, hamburgerek és melegszendvicsek körében. Az elvetemültebbek - az olaszok kétségbeesésére - még a paradicsomos spagettire és rálöttyintik. Gond viszont, hogy az üveges változat tartalma általában nem egy könnyen jön ki a helyéről. Főleg, ha már csak az alján van egy kevés. Ilyenkor jön jól ez a pár trükk. Nektek van bevált taktikátok?

1. Tartsd az üveget 45 fokos szögben, és két ujjaddal ütögesd a nyakát a szája felett.

2. Fogd az egyik kezedbe az üveget, és a kettő alkarodat keresztezve ütögesd össze - nem túl nőies mozdulat, inkább bízzuk férfiakra!

3. Csavard rá jól a kupakot, és erőteljes mozdulatokkal alaposan rázd fel az üveget!

4. Ugyanígy járj el, de ne rázd, hanem a nyakánál fogva határozott mozdulatokkal mozgasd előre az üveget, hogy a szósz előrefolyjon!

5. Tartsd egy ideig forró víz alá, így folyósabbá válik!

6. Nyomj bele a közepébe egy kést, és kezdd el tekerni az üveget a kezedben. Ez elég jól kihozza a tartalmat.

7. A kedvencünk: nyomj a közepébe egy szívószálat az üveg aljáig, és lassan húzd ki - szinte a tenyeredbe folyatja a ketchupot!

A szívószál itt is barátod!

Csumázz epret pofonegyszerűen!

(címlapfotó: Flickr by stratman2)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek