A világ legnevesebb főzőversenyére idén is több tehetséget küld hazánk: a Bocuse d’Or múlt szerdai előselejtezőjén hat ígéretes szakácsot díjaztak, most pedig versenyműveiket is megmutatjuk nektek.
Veres István nyertes tányérja
A kétévente, Lyonban megrendezett rangos szakácsverseny minden alkalommal lázban tartja a gasztronómia rajongóit, 2016-ban óriási meglepetésre Széll Tamás nyerte meg az európai döntőt.Most a hazai előselejtező nyertesei 2020-ban Lyonban nemzetközileg is újra megmutathatják, mit tudnak, de addig is következzenek a hazai forduló nyertes ételei - köszönhetően a dining guide cikkének.
Most megmutatunk néhány elkészült versenyművet a kötelező hal- és hústémák közül!
A továbbjutók:
Veres István (Babel Budapest)
Palágyi Eszter (Luxury Collection Hotel – Matild-palota, Budapest)
Haraszti Zsolt (Société Budapest)
Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló)
Csik Gábor (Caviar & Bull Budapest, Budapest)
Huszár Tibor (Fenyves Szálloda és Konferencia-központ, Baktalórántháza)