Így néznek ki a Bocuse d'Or nyertes magyar tányérjai

Végre a nyertes tányérokat is láthatjuk, következnek a Bocuse d'Or versenyművei! 

A világ legnevesebb főzőversenyére idén is több tehetséget küld hazánk: a Bocuse d’Or múlt szerdai előselejtezőjén hat ígéretes szakácsot díjaztak, most pedig versenyműveiket is megmutatjuk nektek.

Veres István nyertes tányérja

A kétévente, Lyonban megrendezett rangos szakácsverseny minden alkalommal lázban tartja a gasztronómia rajongóit, 2016-ban óriási meglepetésre Széll Tamás nyerte meg az európai döntőt.Most a hazai előselejtező nyertesei 2020-ban Lyonban nemzetközileg is újra megmutathatják, mit tudnak, de addig is következzenek a hazai forduló nyertes ételei - köszönhetően a dining guide cikkének.

Most megmutatunk néhány elkészült versenyművet a kötelező hal- és hústémák közül!

A továbbjutók:

Veres István (Babel Budapest)

Palágyi Eszter (Luxury Collection Hotel – Matild-palota, Budapest)

Haraszti Zsolt (Société Budapest)

Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló)

Csik Gábor (Caviar & Bull Budapest, Budapest)

Huszár Tibor (Fenyves Szálloda és Konferencia-központ, Baktalórántháza)

Veres István

Palágyi Eszter

Haraszti Zsolt

Kelemen Roland

Csík Gábor

Huszár Tibor

Ezt olvastad már?

Kiderült, kik a Bocuse d'Or hazai továbbjutói

Legújabb receptek

Legegyszerűbb medvehagyma-krémleves

Ha eljön tavasszal a medvehagyma szezonja, hetekig mindent az aromás fűszernövénnyel készíthetünk. Aki egy igazán gyors és komfortos receptet keres a zöldséggel, az alábbi krémlevesben ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Pozsonyi kocka

A mákimádatom szinte határtalan, ezért ezt a finomságot is szoktam készíteni. Ha mákról van szó, nekem jöhet reggel, délben, este, éjjel. Sok év után, lassan már férjem is megszereti ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!