Így néznek ki a Bocuse d'Or nyertes magyar tányérjai

Végre a nyertes tányérokat is láthatjuk, következnek a Bocuse d'Or versenyművei! 

A világ legnevesebb főzőversenyére idén is több tehetséget küld hazánk: a Bocuse d’Or múlt szerdai előselejtezőjén hat ígéretes szakácsot díjaztak, most pedig versenyműveiket is megmutatjuk nektek.

Veres István nyertes tányérja

A kétévente, Lyonban megrendezett rangos szakácsverseny minden alkalommal lázban tartja a gasztronómia rajongóit, 2016-ban óriási meglepetésre Széll Tamás nyerte meg az európai döntőt.Most a hazai előselejtező nyertesei 2020-ban Lyonban nemzetközileg is újra megmutathatják, mit tudnak, de addig is következzenek a hazai forduló nyertes ételei - köszönhetően a dining guide cikkének.

Most megmutatunk néhány elkészült versenyművet a kötelező hal- és hústémák közül!

A továbbjutók:

Veres István (Babel Budapest)

Palágyi Eszter (Luxury Collection Hotel – Matild-palota, Budapest)

Haraszti Zsolt (Société Budapest)

Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló)

Csik Gábor (Caviar & Bull Budapest, Budapest)

Huszár Tibor (Fenyves Szálloda és Konferencia-központ, Baktalórántháza)

Veres István

Palágyi Eszter

Haraszti Zsolt

Kelemen Roland

Csík Gábor

Huszár Tibor

Ezt olvastad már?

Kiderült, kik a Bocuse d'Or hazai továbbjutói

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...