Így nézett ki Julia Child konyhája képekben!

Milyen megnyugtató látni Julia Child birodalmát - Amerika első számú főzősztárjának otthoni konyhájában egyáltalán nem volt pedáns rend. Nézzetek meg a fotókat!

Ha egy dolog van, amit Julia Childtól megtanulhattunk lakberendezés terén, akkor az a nem steril és fényesre suvickolt, bemutatóteremre hajazó, hanem az élhető konyha világa. Az In Julia’s Kitchen, tehát Julia Konyhájában címen megjelent új könyv eddig soha korábban nem látott, a Cambridge-i, Massachusetts állambeli otthonában - ahol az amerikai főzés reformalakja 1961-2001 között élt - készült fotók alapján mutatja be az általa ihletett praktikus és vidám konyhadizájnt. Tekintsetek be hozzá!

Nézzétek meg, így festett Julia konyhája!

Képek a könyvből: In Julia’s Kitchen: Practical and Convivial Kitchen Design Inspired by Julia Child, melynek szerzői: Pamela Heyne és Jim Scherer, kiadója: ForeEdge, nyomdája: University Press of New England

viabonappetit.com

Ezeket olvastad már?

Szilvák a dunyhában

Julia Child cseresznyés pitéje után szabadon készült ez a csodás, pihe-puha szilvás süti. Rém egyszerű recept. Gyorsan rákap a család, de nem baj, akár naponta elkészítheted!

Gréti

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...