Így néz ki az a hotelszoba, ahol minden sajtból van

Egy londoni hotel megnyitotta első sajtos lakosztályát, ahol minden, még a szappan is olyan, mint egy szép nagy lyukacsos sajt! 

A világ első SAJT tematikájú lakosztálya a nem is annyira messzi Londonban található, az igazi sajtrajongóknak viszont versenybe kell szállniuk azért, hogy a különleges hotelszoba vendégei legyenek.
Néhány hete még csak tervek voltak közzétéve arról a lakosztályról, amely a napokban nyílt meg a Café Rouge nevű, Camdenben található hotelben, és amelyben minden, de szó szerint minden a sajtról szól.
Sajtos receptjeinkből:

Sajtos roló

A családunkban mindenki nagyon szereti. Ünnepi alkalomnak számít, ha csinálok. Ilyenkor más sütemény nem is kell, amíg ez el nem fogy, de nagyon hamar kiürül a tányér.

4 sajtos rántott golyók

Sajt, sajt, és még több sajt! Igazi partikaja, rengeteg sajttal, ropogós panírban, az esti meccs mellé vagy a hétvégi bulihoz! Nem lehet abbahagyni! :)

A tematikus lakosztály szobáiban faltól falig minden sajtos, a társasjátékoktól kezdve az ágy és a fürdőszoba is sárgában díszeleg, és természetesen a hotel étterme is számos mennyei sajtos fogást kínál a vendégeknek, akiknek csak telefonálniuk kell a szobaszerviznek ahhoz, hogy valami igazán sajtosat egyenek.
A legszerencsésebbek február 7-én ingyenesen tölthetnek el egy éjszakát a különleges sajtos lakosztályban, a versenyre pedig ezen az oldalon lehet jelentkezni. A nyertesek teljes ellátást kapnak a szállodában, ha megunták a sajtos ételeket, a hotel éttermében bármilyen menüt választhatnak maguknak. A lakosztály különlegessége, hogy csak egyetlen éjszakát lehet eltölteni a sajtok között, február 6-ig azonban bárki jelentkezhet, úgyhogy sajtrajongók, hajrá!

via Unilad

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...