Így még senkit nem láttál kukoricát szemezni!

Egy amerikai farmer úgy szemezi le a törökbúzát, mint valószínűleg senki más.

Bár a következő trükköt a főtt kukorica szezon után vettük csak észre, a jövő nyárra feltétlenül érdemes megjegyezni, ugyanis azoknak, akik nem szeretnek a csőről enni, vagy szívesebben eszik a friss kukoricát szemenként, sokkal könnyebb lehet az élet.

A videón látható kukoricaszemezési megoldást egy minnesotai farmer találta ki. A férfi egy kuglófforma lyukán préseli át a kukoricát, melynek szemei így a tálba, csutkája pedig a táli alatti gyűjtőedénybe kerül. Bár a feladat egyszerűnek tűnik, valószínűleg nem minden kuglófforma közepe elég széles ahhoz, hogy átférjen rajta egy egész kukorica.

Bár egy próbát még megér, ha van nálad otthon még néhány utolsó cső nyári törökbúza.

Ezeket olvastad már?

via the kitchn

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek