Így marad formában Jennifer Aniston

Egy világ irigyli Jennifer Aniston külsejét. A színésznő mindig formában van, milliók kíváncsiak nemcsak ikonikus frizurájának, hanem szuperdögös alakjának titkára is!

A test

Évek óta ámulunk Jennifer Aniston elképesztően arányos testén. A színésznő már a negyvenes éveiben jár, de még mindig annyira jól néz ki, hogy bármelyik huszonéves kolléganőjét kenterbe veri. A sugárzó külsőhöz pedig az is hozzájárul, hogy nemrégiben a 43 éves Anistont eljegyezte barátja, Justin Theoroux színész. A titok a jógában rejlik. Jennifer minden másnap ráveszi magát a gyakorlatokra, nemritkán futással kezdi meg az aktuális mozgásadagját. Edzője, Mandy Ingber szerint, példaértékű koncentrációról ad tanúbizonyságot minden alkalommal, szinte bármilyen póz kitartására képes a Jóbarátok egykori Rachelje.

Tökmagolajos kecskesajt saláta

Az Őrségből kaptam a kecskesajtot, ami zöldfűszeres kéregben volt. A tökmagolaj, amit Magyarországon az Őrségben sajtolnak nagyon egészséges és pikáns ízű, salátákhoz kiváló. Az ...

Zöldség a titka mindennek

Aniston a tíz évig futó, tíz évadot megérő Jóbarátok forgatása alatt szupervékony volt mindvégig. Egyetlen olyan részre sem emlékszünk, amikor Rachel elengedte volna magát vagy pár kiló fölösleggel állt volna a kamerák elé. Ennek állítólag egyszerű titka volt: Jennifer mindennap ugyanazt a salátát ette. Erre azonban nem biztatunk senkit, mára a színésznő is belátta, hogy jobb feldobni és változatossá tenni a hétköznapok étkezését. Szenvedélyesen vonzódik a mexikói konyhához, a csípős, pikáns ízvilághoz, de az étrendje elsősorban rengeteg friss zöldség fogyasztására épül. Nemrégiben arról számolt be egy amerikai magazinnak, hogy mindeddig utálta a kelbimbót, mostanában viszont szeletekre vágva és szószokkal ízesítve kínálták neki és egyszerűen nem tud lemondani róla. Az anyagcseréje ébrentartására” naponta többször eszik kifogástalan minőségű ételeket, melyek erősen építenek a magas fehérjebevitelre. Jennifer edzője szerint hiába sportol valaki naponta több órát, ha nem figyel oda az értékes tápanyagok bevitelére, semmit sem ér az egész.

Válogass salátareceptjeink között! >>

A szénhidrátokat illetően Jen dietetikusa a következő ételeket javasolja: barna rizs, dzsem, édesburgonya, zabpehely, (igazi) mogyoróvaj, gyümölcsök, cottage cheese. Persze Aniston szerint az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben: „Mindent kitalált már rólam a sajtó, amit csak lehet, de már régóta nem foglalkozom ezzel. Rájöttem, hogy nem lehet és nem is kell megfelelni mindenkinek” – javasolja Aniston a nőtársadalomnak.

Rakott kelbimbó barna rizzsel

Rossz tapasztalataim vannak a darált hússal, így én mindig pörköltet készítek, és azt használom a rakott ételekhez. A kelbimbó elég megosztó zöldség, sok ember a környezetemben nem ...

Mindent az Omega-3 zsírsavakról >>

Mautner Zsófi ingyenes szakácskönyvéről itt írtunk >>

További diétás recepteket itt találsz >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...