Így készül a tökéletes házi majonéz egy gazdag, kukoricasalátás sulikezdős szendvicshez

Egy jó kukoricasaláta akkor az igazi, ha házi majonézzel készül – most megmutatjuk a tökéletes majonéz receptjét, ami egy isteni szendvicsbe kerül bele! (x)

A majonézt egyszerűen lehetetlenség nem szeretni, nagyon sok ételhez illik, és a már-már unalmassá váló mindennapi fogásokat is feldobhatjuk vele. Alapja a friss tojás és a jó minőségű, első préselésű napraforgóolaj, amiket érdemes hűvös helyre tenni, mielőtt hozzálátunk a művelethez, mert a hideg hozzávalóktól sokkal jobb lesz a majonézünk állaga.

A receptet itt találod!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

Most a már említett kukoricasalátáhozkészítjük a házi majonézt, amibe kerülni fog még néhány aranybarnára pirított csirkemellkocka, főtt kukoricaszemek és rengeteg friss fűszer. Sőt, itt még nem állunk meg, ezt a gazdag és tartalmas salátát két szelet kovászos kenyérbe pakoljuk, fodros saláta és csemegeuborka kíséretében.Tökéletes uzsonna lehet munkába, suliba vagy akár kirándulásra is!

Receptért katt ide!
Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek