Azt már megírtuk nektek, hogy mik lesznek az idei nyár slágerételei a street food konyhákban, ahol számos eddig megszokott gyorsétel vadul be a fúziós konyha oltárán. Valahogy így született meg a húsgolyós-spagettis taco receptje is, ami a népszerű olasz húsgombócos tésztaételt keresztezi a mexikóiak egyik legfontosabb ételével, a tacóval.
És persze nem is akárhogy! A kukorica- vagy búzalisztből készült tortilla helyét itt a spagettitészta veszi át, amibe a húsos töltelékként ezúttal nem bab, guacamole, csilipaprika, csirke- vagy marhahús kerül, hanem az isteni olasz paradicsomos húsgolyók! A legjobb pedig az egészben, hogy szinte pillanatok alatt, otthon is elkészíthető!
Vadulj be, és nézd meg, hogy tudod tartani a lépést a legforróbb kajatrendekkel!
Olvastad már?
10 kaja, amiért ezen a nyáron megőrül a világ!
(via Eater)