Így használd a puffadás-kalkulátort!

Válaszd ki, mit ettél ebédre vagy vacsorára, és a  puffadás-kalkulátor megmondja, mennyire puffasztó a kiválasztott étel.

A kalkulátor használata:

1. Az egyes fogás- és étel típusoknál a legördülő listák segítségével válaszd ki először az elfogyasztott étel kategóriáját, majd az adott ételt.

Ezt követően add meg az elfogyasztott mennyiséget.

Ha a fentieket megadtad, kattints fogásonként a színes mezők alján található "ok" gombra.

A fogások alatt megjelennek az általad kiválasztott ételek. Ha másik ételt szeretnél az adott fogásnál megadni vagy más mennyiséget, akkor az "X"-re kattintva tudod a felsorolásból törölni.

2. Ha megadtál minden ételt, amit szeretnél, kattints a "számold ki" gombra. (ide nem kellene egy felkiáltójel?)

3. Ekkor a rendszer egy három fokozatú skálán értékeli a menüd puffasztó hatását, amely lehet "nem" vagy "enyhén" vagy "nagyon" puffasztó hatású. Az értékelés az általad kiválasztott ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok puffasztó hatásának figyelembe vételével történik.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...