Így fújd fel!

Kalácsfelfújt

Kedvelem a recycling-típusú ételeket. Egyrészt, mert nem dobnék ki semmit jó szívvel, másrészt, mert teljesen más oldalát mutatják meg egy-egy alapanyagnak. Ezt a sárgabarack lekváros ...

Kossuth kifli

Nemrégiben a Bock Bisztróban vacsoráztunk. Minden fogás igazán remek volt, de a desszert tette fel az i-re a pontot: Kossuth kifli angolkrémmel. Az interneten meg is találtam Bíró Lajos, a ...

Mákos kenyérfelfújt

A teteje isteni vajas, ropogós és belül finom puha, mákos szaftos lesz. Nekünk ez egy nagy kedvencünk. Ha valakinek ez túl nagy adag, az felezheti is a hozzávalókat. A cukrot is lehet ...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...