Így frissítsd fel a konyhád költséghatékonyan, felújítás nélkül!

Az első és legfontosabb tudnivalót rögtön el is áruljuk: ezekkel a tippekkel garantáltan olcsó lesz a konyha átalakítása.   

Bár legtöbben úgy vagyunk vele, hogy egy lakásfelújítás során az egyik legfontosabb feladatnak érezzük a konyha rendbetételét, de nem nagyon találunk költséghatékony módszereket. Pedig vannak.

Konyhaszekrények cseréje helyett: FESTÉS

A konyhaszekrény határozza meg az összképet. Mia Hannom belsőépítész azt javasolja, hogy inkább világos árnyalatot kapjon a szekrény, de az is elegendő, ha csak a felső sort festjük át, hiszen ezáltal is világos, otthonos és „új” konyhát kapunk.

Fontos a rendszerezés!

Szerezzünk be a fiókokba, polcokba rendszerezőket, hogy minden konyhai eszközünknek meglegyen a helye. Nem túl szerencsés, ha az összes eszköz a konyhapulton landol, egyrészt átláthatatlan, másrészt óriási káoszt okoz.

Van plusz hely? Jöhet egy konyhasziget!

Hiszen rengeteget segíthet, nemcsak a főzési előmunkálatokban, hanem plusz tárolóhelyet is jelenthet. Egy percig nem érdemes rajta gondolkodni, ha van helyünk rá a konyhánkban.

A megvilágítás mindent megváltoztat

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...