Így érd utol magad, ha sosincs időd kipakolni a kasszaszalagra

Jól bevásároltál, a kasszánál pedig olyan gyorsak az eladók, hogy alig tudod rendesen kipakolni a kosarad tartalmát?

Az elmúlt években sok olyan szupermarketet láthatunk, ahol a kasszában ülő eladók keze alatt csak úgy ég a munka, olyan gyorsan húzzák le a termékek vonalkódjait. Bár ez egyfelől felgyorsítja a folyamatot, mi, vásárlók néha már egészen zavarban érezzük magunkat, hogy nem sikerült mindent időben kipakolni a kasszaszalagra.

Az Nlc.hu egy angol férfi TikTok-ra feltöltött videójára lett figyelmes, melyben a vásárló úgy próbál meg időt nyerni magának a kipakoláshoz, hogy az egész szalagot elfoglalva (igen, ennek egy mögöttünk álló vásárló sem fog örülni), egymástól egyenlő távolságra kiépít három vagy négy stratégiai pontot, így, miközben ő pakol, a kasszában ülő eladónak szünetet kell tartania, amíg a szalag felhúzza az árukat a vonalkódolvasóhoz. Íme a trükk:

@ciaranelliottwalm

LIFE HACK #aldi #fyp #shopping #supermarket #tellme #rentfree #cheat #lifehack

original sound - Ciaran Elliott Walms

Nos, afelől vannak kétségeink, hogy mennyire fognak örülni ennek a módszernek az eladók, ha viszont egy kevésbé feltűnő módszerrel szeretnél magadnak időt nyerni fizetéskor, akkor azt ajánljuk, hívd segítségül a zöldségeket és a gyümölcsöket, rakd őket egymástól távolabb, ne egy kupacba. Mivel sok élelmiszerüzletben már csak a kasszánál mérik le a lédig termékeket, az eladóknak beletelik néhány másodpercbe, amíg beárazzák őket, ezzel pedig időt nyersz a pakoláshoz.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...