Így égette be Jamie Oliver a talkshow-k királynőjét

Ajjaj, ezt eléggé benézte Oprah Winfrey! De semmi pánik, jött Jamie Oliver és rögtön kijavította az amerikai tévés legendát.

Úgy kezdődött, hogy Oprah kitett egy képet az instagramjára, amin egy nagy kosár zöldséggel pózol, és megkérdezte követőit, hogy vajon mit is kezdjen ennyi kaporral.

Jamie Oliver a képet látva azonban nem hagyta, hogy a tévés nagyágyú rossz úton járjon ezért rögtön ki is javította, hogy az bizony nem kapor, hanem édeskömény.

"Ez édeskömény "haver". Imádom sütve, lassan amíg édes nem lesz. Vékonyra vágva salátában, olívaolajjal, sóval és borssal mennyei!" - írta Jamie kommentben.

A kommentelők viszont rögtön egymásnak estek, hergelve a másikat, hogy vajon jól tette-e a brit szakács, hogy kijavította Oprah-t. Valaki tiszteletlennek nevezték Jamie-t, mások kikérték maguknak a különben helytálló javítást. De végül Oprah tett rendet.

"@zacposen @jamieoliver és mindenki, aki kijavított. KÖSZI! Nem csoda, hogy nem tudtam, mit kezdjek vele. Ez ÉDESKÖMÉNY! Azt hiszem maradok az alapoknál." - írta Oprah.

Hogy aztán végül mi készült az édesköményből nem tudni, arról már nem tett fel képet a tévés háziasszony.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...