Így dekoráld az asztalt húsvétra

Nyakadon a húsvét, és még nem tudod, milyen dekorációval készülj az ünnepi asztalra? Mutatunk egyszerű, természetes és trendi megoldásokat is! 

1. A húsvét elmaradhatatlan kelléke a színes tojás. Mi most a piros tojásnál eggyel tovább gondolt verziót mutatunk: a mintás tojások pedig önmagukban is jól mutatnak az asztalon!

2. Ha szereted a természetes dekorációkat, akkor ez a fa-moha-tojás összeállítás tetszeni fog. Egyszerű, de mutatós dísz:

3. Mondhatni örök klasszikus a faágakra, barkára felakasztott húsvéti tojások. Soha nem megy ki a divatból, szóval idén is bevetheted:

4. Nem muszáj, hogy mindent ellepjenek a tojások. Sőt! Ha szereted a vágott virágokat, akkor egy vidám tavaszi csokorral is emelheted az ünnep fényét.

5. Apró figyelmesség az ünnepi menü mellé a vendégeknek. Nagyon jó ötlet és a siker garantált!

6. Készíts nyuszisarkot, szuper húsvéti asztali díszekkel, ami elsősorban a gyerekeknél fog osztatlan sikert aratni.

7. Az idei év talán legmenőbb ötlete: nagyon szeretjük az üvegbúra alá bújtatott nyuszit és tojásokat! Igazi vintage.

8. Egyszerű, fekete-fehér dekor, de mégis nagyon látványos vendégváró!

9. Gondoltunk azokra is, akik nem nagyon szeretik a túldíszítettséget, és az ünneppel járó sok stresszt. A kevesebb néha több, ami erre az asztali díszre tökéletesen igaz!

10. Sajátos megoldás a répa közé zárt virágok, de valljuk be, nem is olyan rossz ötlet! A bevállalós dekorálók idei kihívása!

11. Dobd fel az asztalt egy egyszerű kínálóval, amire a színes tojásokat teszed.

12. A tavasz és a húsvét egy tojásdobozban: színes, vidám és roppant egyszerű dekor, amivel a lakás bármelyik helyiségét felöltöztetheted!

Ezeket olvastad már?

via és via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...