Így csinálj cuki gyerekkonyhát dobozból!

Übercuki saját készítésű babakonyha kiszuperált dobozokból, némi kézügyességgel - ötleteljetek innen!

Gondolkoztok abban, hogy babakonyhát vesztek a kicsinek? Itt egy ötletes, szupercuki és jóóóval olcsóbb megoldás kidobásra váró papírdobozokból - némi színes lapból vagy lemezből, esetleg filcből vagy festékből megvagy, a többi a kreativitásra van bízva. Itt a minta, le lehet koppintani, nem baj az sem! Mert hogy ez úgy tündéri, ahogy van.

Van különbség, nem igaz?

ELKÉSZÍTÉS

1.

Körülbelül ilyen dobozok ajánlottak - olcsó, és nem túl bonyolult!

2.

Vágd ki a szekrényajtók, nyílások, sütő stb. helyét a dobozokon!

3.

A képen látható módon csinosítsd, színezd ki a konyhát - lemezekkel, papírokkal, filccel, festékkel.

4.

Mehetnek rá matricák, és belakhatjátok a már meglévő babaeszközökkel, edényekkel!

5.

Még kis laptopot is kapott a kislány! Csak a képzelet szabhat határt.

6.

A sütő gombjai befőttesüveg-fedőből, a mosogató lábasból, a csap folyékonyszappan-nyomóból készült!

7.

Nem lehet túl sok panasz erre a tökéletes kis babakonyhára - ilyet boltban sem kapsz!!

Ezt láttad már?

5 dolog, amit ne kérdezzünk meg óvodás gyerekünktől!

(cikkforrás: boredpanda)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...