Tehát ha imádod a mostani kávédivatot meg a kávét, de nem ám a retró kotyogóst szimpla szoci üvegpohárból laktózmentes szójatej / zabtej és fahéjas-csokis-sütőtökös szórat nélkül, cukorszirupmentesen, akkor ennek az újabb lehetőségnek is örülni fogsz. Most ugyanis lattédra kérhetsz egy olyan kőkemény tejszínhabtetőt, amire szelfid, azaz fotózott önarcképed TŰPONTOS mása kerül...hogy aztán jól összetúrd egy szívószállal és megidd az egészet. Piaci rés volt ez, igaz? Ugye.
Ezt nézzétek, így néz ki:
Ha felmerült benned a "de hogy csinálják?" kérdés, a videóból az derül ki, hogy a szingapúri kávézóban először a kezedbe adnak egy saját szelfitelefont, amivel lefotózod magad, majd egy speciális titkos nyomtatómódszerrel rányomják a fotódat a habra. És az eredmény elvileg finom!
...és ezeket láttad?
Ezeket olvastad már?
12+1 kajatény, ami szerintünk meglep majd!
Csak önmagunkat tudjuk ismételni: sose szabad azt gondolni, hogy már mindent tudunk (a kajákról), mert mindig van új infó, ami ráadásul meglepő is, de szórakoztató - figyelj!
Brecz Judit11 élelmiszer, amit ne tegyél a hűtőbe!
Legtöbbször egyéni preferenciánk dönt arról, hogy mit teszünk a hűtőbe, de érdemes figyelembe venni, hogy mely alapanyagok ízén és állagán ronthat a nem megfelelő tárolás.
admin8 mágikus frissentartó trükk
Elszomorít a nyomasztóan gyorsan barnuló csoffadt banánod a hűtőben? Talán rosszul pakolod el. Nem lehet eleget beszélni róla – az ételek tárolásán tényleg sok múlik!
Brecz Juditvia insiderfood