6 élelmiszer a hűtődben, amit sose tárolj csupaszon

Az élelmiszertárolás rákfenéje, hogy a legkisebb baki is képes akár már egy nap alatt elrontani egyes ételek ízét, színét vagy állagát. Még a hűtő sem biztosít teljes védelmet – az alábbi ételek például kifejezetten kényesen viselkednek.

Gyakran úgy gondoljuk, a hűtőben tárolás teljesen hibabiztos módja az élelmiszerek frissen tartásának, és egy bizonyos pontig tényleg az: jóval tovább elállnak a hidegen tárolt készételek és alapanyagok. Persze ez nem jelenti, hogy semmi galiba ne történhetne a hűtőben tárolás közben – egyes élelmiszerek például sokat romolhatnak ízben, állagban, minőségben, ha csomagolás nélkül kerülnek be a szekrénybe. Lássuk, melyek ezek!

Nézd meg galériánkban a csupaszon nem tárolható élelmiszereket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több izgalmas konyhai tipp és furfang vár:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...