8+1 dolog, ami nem étel, mégis a hűtőben lenne a helye

Van olyan, amit a hűtőben tartasz, pedig nem is étel? Krém, gyógyszer, esetleg az angórapulcsid, ami úgy nem bolyhosodik? Máris mondjuk, mi mehet még a hidegre:

A hűtő hatalmas találmány, nincs mese. Segítségével juthatunk nap mint nap friss tejhez, felvágotthoz, sajthoz, és tehetjük el a maradék húslevest vagy brassóit akár napokra. Ha nem értékeled, csak fordítsd meg a dolgot: milyen lenne, ha nem lenne? Na de van, amit úgyis jó a hűtőben tartani, hogy nem élelmiszer. Hogy mi az? Mutatjuk!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


További hasznos trükkök és tippek a konyhába:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...