Húsz év után tulajdonost vált a kultikus Centrál Kávéház

Közel 20 év után nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembergárda veszi át a Centrál Kávéházat.   

Közel 20 év után, augusztus 1-jétől új tulajdonosa lett a Centrál Kávéháznak. A szakembercsoport számára, akik Budapest egyik kiemelt beruházásának, a Matild palota tulajdonosi körének nemzetközi tapasztalatait hozzák magukkal, hatalmas büszkeséget és örömet jelent a megszületett megállapodás.

A következő időszak lehetőséget ad szerepet vállalni egy 131 éves legenda újragondolásában, amelynek keretében számos, a múlt értékeit őrző és tiszteletben tartó, de a kor elvárásainak megfelelő fejlesztés várható. A vezetők új szakmai stáb bevonásával, olyan koncepciót alkottak, amellyel a legmagasabb szintre emelhetik a hagyományos, történelmi kávéházak életstílusából fakadó értékeket.

A Somody Imre által 1997-ben vásárolt kávéházat a felújítást követően, 2000-ben nyitották meg újra. A magas színvonalú vendéglátás mindvégig a kávéház védjegye maradt, egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a gasztronómiai minőségre, továbbá a nemzetközi közönség kiszolgálására. Az új stáb a kávéház előző tulajdonosa által megalapozott hírnévre épít, és a mai trendeknek megfelelő újításokkal fűszerezve kívánja a Centrál Kávéházat ismét Budapest meghatározó város-, kultúr-, valamint gasztrotörténeti helyszínévé tenni.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

A közel-keleti, illatos finomságok elkészítése sokkal könnyebb, mint gondolnád - Mesés receptek Sabrina Ghayourtól

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...