Innen rendeld a húsvéti menüt 7 ezer, 15 ezer vagy 30 ezer forintból

Idén március 28-án vége a nagyböjtnek, és beköszönt a húsvéti időszak. Ha a vallási szokásokat nem is tartjuk, a húsvéti finomságoknak egyként örülünk. No és milyen ajánlatokból válogathat az, akinek nincs kedve sütni-főzni a tavaszköszöntő ünnepen? 3 árkategóriából mutatunk lehetőségeket – vigyázat, felkavaró(an ínycsiklandó) képek következnek!

Az Ínyenc Kredenctől már 7000 forinttól rendelhetünk 2 személyre

Sára és Péter, avagy az Ínyenc Kredenc elsősorban hazai kistermelők – ahogy ők mondják – portékáit közvetítik a tudatosan jól étkezők számára. Kisebb arányban európai és ázsiai finomságokkal is foglalkoznak, de a húsvét a hazai pályáé. Két bázison elérhetők személyesen is, Budaörsön, illetve Diósdon: kedden érkezik a friss pékáru, zöldségek, gyümölcsök, csütörtökön pedig a heti friss hús- és tengerihal-szállítmány. Persze nem kell hozzá környékbelinek lenni, hogy mi is dúskáljunk az őstermelői javakban, online is elérhetők a szolgáltatásaik.

Ínyenc Kredenc / forrás

A húsvéti kínálatuk maga a bőség zavara, amiben a GasztroAmazonok nevű csapat komoly részt vállal. A kétszemélyes Retró box már 6850 forintért elérhető, és csak ízelítő gyanánt felsoroljuk a tartalmát:

tormakrémmel töltött sonkatekercs, kaviárral töltött tojás, kolbásszal töltött sertészűz, kecskesajttal töltött szárított sonka, snidlinges tojássaláta, medvehagymás burgonyasaláta.

A krémektől a házi kolbászokon és friss házi sajtokon át egészen a sóletig és füstölt csülkös töltött káposztáig tényleg mindenféle ételt kínálnak. Személyes kedvencünk a tökfőzelék házi bélszínrolóval (!) és a szalontüdő szalvétagombóccal. Komoly lakoma kerekedhet, ha az Ínyenc Kredenctől válogatunk.

A kínálat itt található!

Rendelés leadása: 2024. március 26-ig.

Rendelés átvétele: 2024. március 30.

Ínyenc Kredenc

Budaörs, Szabadság út 109.

Diósd, Szabadság út 85.

Náncsi Nénire most is számíthatunk – 3 fogás 12 ezer forinttól

Náncsi Néni a hétköznapokban és az ünnepeken is rendületlenül főz. Schädlerék családi vendéglője nem megy ki a divatból, hiszen nem is a divat szülte. Ha leülünk a stelázsi mellett, a meleg fényt adó lámpabúra alatt a piroskockás terítős asztalok valamelyikéhoz, úgy érezhetjük, hogy itt megállt az idő, és tényleg a szeretett nagynénink vagy nagymamánk asztalánál ülünk. A konyhára azonban mindez nem teljesen igaz, Náncsi néni ugyanis a hagyományos praktikákat nem felejtve halad a korral.

Húsvétra is készülnek, összesen 9-féle fogással. Egy-egy fogás persze amolyan Náncsi néni-módra pazar, a “húsvéti sonka” névre keresztelt tétel például így áll össze: “házi füstölésű parasztsonka főtt tojással, reszelt tormával, újhagymával, zsenge piros retekkel, paprikával, paradicsommal és húsvéti kaláccsal”.

A sima tojáskrémtől a mézzel-sörrel kent, omlósra sütött báránylapockán át “A Franci répatortájáig” ível a húsvéti kínálat.

Két igazi Náncsi Néni-klasszikus is belekerült, a kemencében ropogósra sült pecsenyekacsa és a lilakáposztával, vörösboros aszalt szilvával, fahéjas, vaníliás almakompóttal és krumplipürével körített kacsacomb. 

Legolcsóbb előétel+főétel+desszert: 11.910 Ft + csomagolás

A kínálat itt található!

Rendelés leadása: 2024. március 27-e, 20 óráig

Rendelés átvétele: 2024. március 29 - április 1-ig, 12:00 és 20:00 óra között

Náncsi Néni Vendéglője

Budapest II. kerület, Ördögárok u. 80.

Káptalantóti Újbudán: Kinga Kamrája x Béla – Báránycsomag 29.500 forintért

Kinga Kamrájának polcain mi is körülnézhetünk és csemegézhetünk, de a kistermelői finomságokat összegyűjtő és kínáló “falusi delikátesz” olyan szeretett éttermeknek, pékségeknek is beszállítója, mint a Miakő, a Kővirág vagy a La Téne Badacsony. Innen már ki is található, hogy a Balatonhoz közel, a Káli-medencében járunk, de Kinga Kamrájának kincsei bárki számára elérhetők online rendeléssel vagy március 19-én Budán a “Farm Shop húsvéti pop-up vásáron”. Hafner Kinga és párja, Levente nem mellesleg kecsketartással és sajtkészítéssel is foglalkoznak a várost hátrahagyó új életükben, és húsvétkor sem hagynak minket a hipermarketek kínálatára.

Kinga Kamrája / forrás

Csibe-, nyuszi- és báránycsomagokat hirdettek meg Kingáék húsvétra három árkategóriában, egyre növelve a tétet.

A kötözött sonka, natúr torma, őstermelői parenyica sajt, kecskesajt és kecskekrémsajtos körözött az alap.

A csúcs csomagban pedig már (sok más mellett) egy palack Szászi rozé, 12+ hónapos érleltségű tehénsajt, mangalicarilette, angolszalonna, kovászos kalács, őstermelői eperlekvár és bizonyos Erzsi néni házi süteményei is megtalálhatók. Már a képtől is jóllakunk!

Csibecsomag: 13.000 Ft

Nyuszicsomag: 18.000 Ft

Báránycsomag: 29.500 Ft

A csomagok tartalma itt látható, online megrendelés itt!

Húsvéti pop-up Budapesten: 2024. március 19., Béla. bár, étterem, lakás, arborétum, Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 23.

Szerző: Haranghy Orsi

Címlapkép: Kinga Kamrája

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ajánlóban nincs hiány nálunk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...