A 7 legszínesebb húsvéti hidegtál – Te melyiket készíted?

Összeszedtük nektek a legszebb, legmutatósabb hidegtálakat, melyekkel sosem lőhettek mellé. Melyik készül el idén? Retrót és újragondoltat is mutatunk!

A hidegkonyhai készítmények, azaz hidegtálak minden fontosabb ünnepen megjelennek a magyarok asztalain, hiszen miféle karácsony, szilveszter, húsvét vagy lakodalom állná meg a helyét töltött és kaszinótojás, sonkatekercs, kocsonya vagy franciasaláta nélkül? Semelyik!

Ezúttal a színes-tavaszias húsvéti hidegtálakat vesszük sorra: némelyik klasszikus, némelyik pedig újhullámos formát öltött. Kínálunk hagyományos franciasalátát és kaszinót, de extra currys töltött tojást, parmezános sonkatekercset és sonkaterrine-t is aszpikban, válasszatok!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több szépség:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!