A hidegkonyhai készítmények, azaz hidegtálak minden fontosabb ünnepen megjelennek a magyarok asztalain, hiszen miféle karácsony, szilveszter, húsvét vagy lakodalom állná meg a helyét töltött és kaszinótojás, sonkatekercs, kocsonya vagy franciasaláta nélkül? Semelyik!
Ezúttal a színes-tavaszias húsvéti hidegtálakat vesszük sorra: némelyik klasszikus, némelyik pedig újhullámos formát öltött. Kínálunk hagyományos franciasalátát és kaszinót, de extra currys töltött tojást, parmezános sonkatekercset és sonkaterrine-t is aszpikban, válasszatok!





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több szépség:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!