A 7 legszínesebb húsvéti hidegtál – Te melyiket készíted?

Összeszedtük nektek a legszebb, legmutatósabb hidegtálakat, melyekkel sosem lőhettek mellé. Melyik készül el idén? Retrót és újragondoltat is mutatunk!

A hidegkonyhai készítmények, azaz hidegtálak minden fontosabb ünnepen megjelennek a magyarok asztalain, hiszen miféle karácsony, szilveszter, húsvét vagy lakodalom állná meg a helyét töltött és kaszinótojás, sonkatekercs, kocsonya vagy franciasaláta nélkül? Semelyik!

Ezúttal a színes-tavaszias húsvéti hidegtálakat vesszük sorra: némelyik klasszikus, némelyik pedig újhullámos formát öltött. Kínálunk hagyományos franciasalátát és kaszinót, de extra currys töltött tojást, parmezános sonkatekercset és sonkaterrine-t is aszpikban, válasszatok!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több szépség:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...