HÚ!SVÉT+7, avagy Húsvéti kulináris kalandozás Palkonyán

A Hú!SVÉT+7 nevű rendezvénnyel startol el a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) éve az ünnepet követő hétvégén (április 2-3). 

Az esemény házigazdája a Villányi borvidék új gasztronómiai színfoltja, a lakásétteremként illetve gasztroműhelyként prosperáló Palkonyha.
Az esemény hívószavai idén a sonka, a bárány, a tojás és a szóda lesznek. A belőlük készült finomságokat a nyitott portákon kóstolhatod, hozzá a vidéki levegőt ingyen haraphatod. Ha a pluszkilók miatt aggódsz, ne tedd, mert a porták felkeresésével a bevitt kalóriákat legyalogolhatod. Amennyiben bicepszre is dolgoznál, elő a selfibotot, keressük ugyanis a legjobb páros portrét. Ezen, te, mint vendég, és egy stílusos séf kell, hogy szerepeljetek.

Ne hagyd ki!

Ha fotódat #svetface hashtaggel feltöltöd az Instagramra, már be is neveztél a 'legjobb vidéki arc' vetélkedőre, amelynek főnyereménye mi más is lehetne, mint egy stílusos vidéki étteremlátogatás.

Következzen egy kis kedvcsináló videó

A rendezvényen résztvevő SVÉT-tagok, melyek egy-egy helyi portán ütnek tanyát:

Erhardt Étterem, Sopron – a Haraszti Pincében
Mandula Étterem és Borbár, Villány – a Parázs Vendégházban
Baricska Csárda, Balatonfüred - a Faluházban
Chianti Étterem, Veszprém – a Faluházban
Kistücsök Étterem, Balatonszemes – a Nóra Portán
VIATOR Étterem és Borbár, Pannonhalma – a Pertu Portán

Zsolnay Étterem, Pécs – Mokos Pincészet
Kővirág Étterem, Köveskál – Borostyán Vendégház
Kredenc Borbrisztró, Balatonfüred – Palkonyha
Pesti Burger & Bár, Budapest – Palkonyha
Almalomb, Hosszúhetény – Palkonyha
Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Szállodában 2012. februárjában jött létre az első gasztrorandevú, amely közel hozta egymáshoz a műértő közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 15 vidéki étterem közös nevezője a minőségi konyha és a szívből jövő vendéglátás. A cél mindezek népszerűsítése évi több rendezvény keretén belül azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ínyenc utazók fókuszába új, kevéssé ismert kulináris desztinációk kerüljenek.

A Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalomról

Naprakész információk a rendezvényről itt!

Dátum:2016. Április 2-3. (húsvét utáni hétvége)Helyszín:Palkonya, Baranya megye, Villányi borvidékHázigazda:Palkonyha Lakásétterem és GasztroműhelyFizetőeszköz:kupon online elővételben (a falu ATM-mentes övezet!)További programok:zenei- és kultúrszínpad, sonka-workshop, falusi mozi, chill terasz a Palkonyha Pódiumon

HÚ!SVÉT+7 KISOKOS:

Meghívott vendégek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Fedák-torta

A karácsonyhoz nálunk hozzátartozik egy finom gesztenyés sütemény, vagy éppen torta, így ez a finom, gesztenyés torta is nagy kedvencünk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...