Több terméket is olcsóbban kínál a Spar a húsvéti roham előtt

A Spar kommunikációs vezetője elárulta, hogy milyen kínálattal és akciókkal készülnek az idei húsvétra.

Közeledik a húsvét, de a Spar már kora tavasszal megkezdte az ünnepi készülődést – írja a Pénzcentrum. A SPAR Magyarország kommunikációs vezetője, Maczelka Márk szerint a forgalom akár 30-40 százalékkal is megnövekedhet. Várhatóan a nagypéntek előtti csütörtök lesz a legkiemelkedőbb nap.

Hamarosan megindul a nagy húsvéti roham

Széles termékkínálattal készülnek

A kommunikációs vezető azt is elmondta, hogy a munkaerőt a nagy húsvéti rohamnak megfelelően szervezték meg.

Továbbá az árufeltöltést is folyamatosan biztosítják, hogy minél gördülékenyebben tudják kiszolgálni vásárlókat. A húsvéti kínálatból idén sem hiányozhatnak a legjobb magyar beszállítók termékei. Ezenfelül a Spar saját húsüzeme is új termékkel készül az ünnepre: füstölt karaj és füstölt tarja is lesz náluk.

Kötözött lapockából 210 tonna, füstölt csülökből 170 tonna, füstölt karajból 10 tonna, füstölt tarjából 20 tonna, darabolt lapockából 25 tonna, az S-BUDGET füstölt-főtt tarjából 90 tonna, a REGNUM füstölt-főtt tarjából pedig 40 tonna kiszállítása várható.

A forgalmazott sonkák és egyéb húsvéti sertés húsáruk meghatározó része magyar forrásból származik

– fogalmazta meg Maczelka Márk.

Közel hatvanféle hidegkonyhai készítménnyel látják el az üzleteiket

A majonézes saláták iránti kereslet a karácsonyi időszakhoz hasonlóan a húsvéti ünnepek előtt is megnövekszik. Az egyik nagy kedvencnek számító franciasalátából 9000 kilogramm, az almás-sajtos kukoricasalátából 4000 kilogramm, a tojássalátából 1600 kilogramm, a burgonyasalátából 3000 kilogramm, míg a korhelysalátából 1100 kilogramm készül, kifejezetten a húsvéti időszakot megcélozva. A torma forgalma ebben az időszakban akár a 4-5-szörösére is emelkedik az év többi hónapjához képest. Emellett készítenek majd tojáskrémet is, ami nagyobb, egy kilogrammos kiszerelésben is elérhető lesz.

De nagy mennyiségben lesz elérthető a piros retek, az újhagyma, a fejes saláta, a paradicsom, a paprika, a tojás és a kalács is.

Akciók is lesznek

Ezenfelül a húsvét előtti időszakban számos sütéshez-főzéshez kötődő akciót kínál az áruházlánc, ezek részletei az akciós szórólapban, tematikus oldalakon is megjelennek majd.

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

hirstart.hu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...