Lesd meg, melyik TOJÁSKRÉMET csípi a legjobban a csillagjegyed, és készítsd el!

Medvehagymás, krémsajtos, avokádós, petrezselymes, újhagymás? Melyiket választaná a csillagjegyed? Vagy talán mindegy? Az is oké, de akkor viszont készítsd el mindegyiket! Tojáskrém-variációk következnek húsvétra...vagy bármikorra!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Egy szuper állagú medvehagymás variációt ajánlunk a halaknak:

Medvehagymás tojáskrém

Maradt pár medvehagyma levelem egy csokorból, és nem akartam kidobni. Viszont ezzel a mennyiséggel már nem nagyon tudtam mihez kezdeni, minden recept többet kívánt. Kitaláltam, hogy ...

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A vízöntőnek egy vajtól krémes tojáskrémet hozunk:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Na meg az, hogy imádja a túrót, tojáskrémben is!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Ez az avokádós tojássaláta leveszi a nyilasokat a lábukról!

Avokádós tojássaláta

Végtelenül egyszerű recept, mégis kicsit más. Alapvetően nem vagyok nagy avokádó fan, de jelen esetben szuperül ki lehet vele váltani a majonéz nagy részét, mert igazán krémes lesz ...

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Jöhet egy petrezselyemmel és újhagymával tarkított változat?

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Nagy kedvencük a krémsajt, így tojással sem félnek párosítani!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A kaprot a legtöbb szűz imádja, szóval miért ne használná húsvétkor is?

Kapros tojáspástétom

Nemrég kaptunk Anyukámtól pár fiatal tyúkot, így minden nap van friss házi tojásunk, amit igyekszem folyamatosan felhasználni. Gondoltam, most készítek tojáspástétomot, mert nagyon ...

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Húsvétkor legszívesebben a tormát is tormával eszik!

Tormás tojáspástétom

A hagyományos tojáspástétomot ízesítettem egy kis majonézes tormával. Az összeért pástétomon nem túl intenzíven, de épp kellemesen érezhető a torma jellegzetes íze. Saját ...

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Sonkát és medvehagymát is pakol a krémbe, hogy szó ne érje a ház elejét:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak, a lilahagymát pedig szerelemmel szeretik:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Szereti a letisztult ételeket, így ezt az egyszerűen tökéletes tojáskrémet is:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ebbe a változatba majonéz és tejföl is került!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...