Húsrajongók, figyelem: itt a KOLBÁSZILLATÚ csomagolópapír

Fenyőillat? Ugyan! Inkább a kolbászillat lengje be az otthonod karácsonykor, na meg a szeretet. 

Ki ne szeretne frissen sült kolbász illatára ébredni (nem csak) karácsonykor? Ugyanakkor ez az illat eddig inkább a konyhában terjedt, nem pedig a nappaliban, a fa alatt. Lehet, hogy ez az idei évtől megváltozik, ugyanis az amerikai Jimmy Deanbolt feltalálta a sültkolbász-illatú csomagolópapírt.

A csomagolópapírt a bolt receptversenyén lehet megnyerni, kereskedelmi forgalomba egyelőre nem hozták. Meg kell hagyni, egészen jó ötletről van szó. Nekünk is eszünkbe jutott pár ötlet: pl. a halászlé-, rántotthús-, bundáskenyér-, sültponty- vagy a szalonnaillatú csomagolópapírt is feltalálhatná már végre valaki.

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via FoodBeast

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...