Hunyj egyet dinnyével a kezedben!

Ti képesek vagytok másra is, mint ez a kislány a görögdinnyéjével? Mi kidőltünk, heverünk mozdulatlan egész nap a gép előtt, és várjuk, várjuk az enyhülést. 

Nem tudom, ki mire volt képes az elmúlt 1-2 hétben, de mi azt vettük észre, hogy ahogy előkerült a hír minden nap végén, miszerint másnap MÉG MELEGEBB, SŐT: TRÓPUSI idő várható, úgy váltunk egyre közönyösebbé a szerkesztőségben. Van egy fok, ami már nem fokozható, na. Nincsenek szavak rá, mennyire lezsibbaszt, elnyom és ledönt a lábunkról az ilyen időjárás - intellektuálisan is. Pont erre vagyunk képesek, mint ez a dinnyéjéhez annyira ragaszkodó kislány. Hát ti?

Ha van valami tippetek - a klímán kívül - , hogyan viselhető el különösebb agyi leépülés nélkül ez az időszak, ne habozzatok megosztani velünk. Addig is várjuk a telet.

Dinnyés receptek - a megmentők:

Dinnyekoktél Konyha Tünditől

Forró nyári napokon szuper frissítő. Jól behűtve, sok jégkockával az igazi! Alkoholos verzióban is elkészíthető egy kis (vagy nagyobb adag) kókuszlikőrrel turbózva.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...