Hummel Zsolt

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki  lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt.

Név: Hummel Zsolt

Életkor: 42

Foglalkozása: reklámfelületekkel foglalkozom, de azt szeretem a legjobban, ha intimitás gourmet lehetek, ez a civil misszióm

Kedvenc ízvilág: francia bisztró

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Anthony Bourdain

Kedvenc saját recept: Egy és férfi egy nő lencsében elmesélve

Kedvenc recept: Boeuf BourguignonSaját specialitás: Vadrózsás pite, repcevirág leves, párolt napraforgóbimbó, bikapénisz

Nyitott és pozitív ember vagyok, aki lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt. Amatőr séf vagyok, mert számomra a főzés és az étkezés is hozzátartozik az élet örömeihez. Vallom, hogy egy jó vacsora lehet elő- vagy utójáték, vagy maga a játékos szex, így hát valóban egy intimitás gourmet vagyok. Szabadidőmben az erdőket járom, virágokat, bogyókat, vadnövényeket gyűjtök, hogy étel váljon belőlük, mindannyiunk örömére.Az a vágy vezérel, hogy a gasztronómiát az intimitással ötvözzem, az ételeken keresztül fejezzem ki az intimitásban megélt élet gazdagságát és mennyei ízeit.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...