Név: Hummel Zsolt
Életkor: 42
Foglalkozása: reklámfelületekkel foglalkozom, de azt szeretem a legjobban, ha intimitás gourmet lehetek, ez a civil misszióm
Kedvenc ízvilág: francia bisztró
Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Anthony Bourdain
Kedvenc saját recept: Egy és férfi egy nő lencsében elmesélve
Kedvenc recept: Boeuf BourguignonSaját specialitás: Vadrózsás pite, repcevirág leves, párolt napraforgóbimbó, bikapénisz
Nyitott és pozitív ember vagyok, aki lelkesen tud a világra csodálkozni és felfedezni az igazi örömöt. Amatőr séf vagyok, mert számomra a főzés és az étkezés is hozzátartozik az élet örömeihez. Vallom, hogy egy jó vacsora lehet elő- vagy utójáték, vagy maga a játékos szex, így hát valóban egy intimitás gourmet vagyok. Szabadidőmben az erdőket járom, virágokat, bogyókat, vadnövényeket gyűjtök, hogy étel váljon belőlük, mindannyiunk örömére.Az a vágy vezérel, hogy a gasztronómiát az intimitással ötvözzem, az ételeken keresztül fejezzem ki az intimitásban megélt élet gazdagságát és mennyei ízeit.