Hugh Hefner nemcsak a lányokat, a jó ételeket is szerette falni - ezek voltak a kedvencei

Kilencvenegy éves korában elhunyt Hugh Hefner. Összegyűjtöttük, milyen ételeket szeretett a Playboy alapítója. 

Mint minden nagymenő sztárnak és üzletembernek, Hugh Hefner is volt saját séfje, aki néhány éve a Bloombergnek vallott arról, hogy mik voltak Playboy alapítójának kedvenc ételei.William S. Bloxsom-Carter szerint az amerikai sajtómágnás nem volt az a korán kelő fajta, a reggelijét fél 11 és fél 12 között fogyasztotta. Csak és kizárólag egészséges alapanyagokból.

via GIPHY

Az ebédet délután, fél hat körül szolgálták fel neki, míg a vacsorát este fél 11-kor. Hefner nagyon szerette a báránysültet és a nagymamája receptje alapján készített krumplipürét, amit buggyantott tojással tálaltak. Rántott csirkét is gyakran evett.

Hefner a finom ételeken felül minden nap elfogyasztott egy fél grapefruitot. Lehet ez, és a rendszeres szex a hosszú élet titka? Meg a jó borok, amiket szintén szeretett a Playboy atyja.

William S. Bloxsom-Carter 25 évig szolgált a Playboy-villában. Természetesen nemcsak Hefnernek készített ételeket, hanem a nyuszis lányoknak, és még körülbelül 100 ezer vendégnek, akik megfordultak a villában.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...