4 dolog, amit egy alkalmazott szerint soha ne használj a hotelben

Azt gondolhatnánk, hogy egy hotelszoba minden egyes szeglete ragyog a tisztaságtól, pedig nem. Egy alkalmazott elárulta, mik azok a tárgyak, amiket, ha lehetséges, inkább ne használj a pihenésed alatt.

A hotelekben elvileg odafigyelnek arra, hogy minden felület makulátlan legyen, azonban akadnak olyan eszközök, amikre valamiért nem jut idő, vagy elkerüli a takarítók figyelmét. A korábban hotelben dolgozó Angela Riihiluoma most elárulta, mik azok, amiket semmiképpen ne használjunk a nyaralásunk alatt.

4 dolog, amit egy alkalmazott szerint soha használj a hotelben

A kávéfőző

A lány szerint az egyik ilyen a kávéfőző. Elmondása szerint ugyanis akadnak olyan vendégek, akik piszoárként használják ezt az eszközt, így azt javasolja, hogy ha tehetjük, inkább ne kísérletezzünk vele.

A fogmosópohár

A fürdőszobában elhelyezett fogmosópoharaktól is érdemes óvakodni, ugyanis Angela szerint ezeket a takarítónők csak elöblítik, vagy éppen csak áttörölgetik, tehát nem éppen sterilek. Ha mégis használni szeretnénk, akkor mossuk el inkább, az a biztos.

A jegesvödör

A jegesvödröt sem érdemes használni, hiszen sokan ezt hányásra használják, így nem érdemes ebben rendelni a pezsgőt illetve a bort, kivéve akkor, ha van benne műanyag bélés.

Az ágytakaró

Az utolsó tárgy, amit megemlített, az az ágytakaró. Szerinte ez az, amit sajnos a legritkábban mosnak, így azt tanácsolja, hogy amint a hotelszobába értünk, hajtogassuk össze, és rakjuk be a szekrénybe.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez a felsorolás nem vonatkozik minden szállodára, hiszen számtalan olyan hotel és szálláshely van, ahol semmi probléma nincs a higiéniával.

Forrásunk volt.


Még több takarítás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek