A Hotel Castelloban nemcsak a lelked töltődik fel, de csodás ételeket kóstolhatsz

Ha nemcsak az fontos számodra, hogy csodás környezetben töltsd a nyaralásodat, de kiváló és minőségi ételeket-italokat is kóstolnál közben, akkor irány Siklós, és a Hotel Castello.

A siklóson található malomépület évtizedekig állt elhagyatottan, mielőtt felújították, és egy varázslatos hotellé alakították. A Hotel Castello remek választás lehet, ha a wellness-szolgáltatások mellett a gasztronómiára is fogékony vagy.

A Hotel Castelloban nemcsak a lelked töltődik fel, de csodás ételeket kóstolhatsz

A hotel éttermében olasz villák fényűzését idézték meg fekete-fehér-arany-barna színek használatával. Ha ide látogatsz (akár egyedül, akár a családdal), csodás art deco környezetben fogyaszthatod el a finom fogásokat, melyeket Eckstein Antal álmodott meg.

Természetesen nemcsak az ételekre fordítanak hatalmas figyelmet, de az italokra is, ahol fontos szerepet kapnak a siklósi borok: a Riczu Borászat vagy a Joó Tamás Pincészet kiválóságait mindenképp érdemes megízelned, ha erre jársz!

Igazán impozáns az étterem belső tere

A hotel már a reggelivel is nagyot dobbant, hiszen a megszokott fogások mellett olyan házias-klasszikus finomságokat is kínál, mint például a császármorzsa, de naponta új ízek is várják a vendégeket. Ebédidőben érdemes ellátogatni a Mulino Étterembe , ahol a különleges világkonyha ízei mellett kóstolhatunk magyaros és tájjellegű ételeket is. Ja, és ne felejtkezzünk meg a fantasztikus panorámáról, mely egyenesen a belső udvari, feszített víztükrű medencére nyílik! Vacsorára ezt az élményt csak tovább fokozzák: svédasztalukról többek között antipastikat, salátákat, csodás húsokat és persze finom süteményeket próbálhatunk ki. Péntekenként általában halászlével kedveskednek a vendégeknek, kiemelt időszakokban pedig külön gyerekmenüvel is készülnek.

Itt nézd meg a siklósi Hotel Castello ajánlatait!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...