Horváth Éva részletesen beszámolt, hogy viseli a kórházi kosztot

Horváth Évát december óta kezelik nyílt lábszár- és bokatörése miatt kórházban Magyarországon, ugyanis Balin súlyos motorbalesetet szenvedett. Közösségi médiáján részletesen bemutatta, hogy a kórházban milyen ételeket szolgálnak fel neki.

Horváth Éva egy ideje már kórházban van, súlyos motorbalesete miatt. Míg korábban megmutatta, hogy miket adtak neki a balinéz kórházban, és ezeket az ételeket állítása szerint igen nehezen gyűrte le, addig a magyar kórházi kosztot, úgy tűnik, jobban kedveli. December óta a budapesti Országos Baleseti és Sürgősségi Központban ápolják, ahol rendre menzás kedvencei kerülnek terítékre.

Horváth Éva
Horváth Éva részletesen beszámolt, hogy viseli a kórházi kosztot / forrás: Facebook

Instagram-bejegyzésében részletesen bemutatta, milyen ételeket kap a kórházban.

Összeszedtem Nektek néhány kórházi finomságot, amelyek egyébként tényleg finomak! Kezdjük az elején, ki evett utoljára csokis piskótát? Ez volt az egyik gyerekkori kedvencem:))) és látjátok, a főételek elég változatosak

– írta.

A legszaftosabb bácskai rizses hús

A tökletesen szaftos bácskai rizses hús titka a megfelelő minőségű és mennyiségű zsiradékon, illetve az azon készült pörköltalapon múlik. Persze a legfinomabb és legjobb állagú a ...

Menzás piskótakocka csokiöntettel

Az ismerősök, barátok mindig sajnálkozva mondták, hogy ha szóba jött a piskótakocka csokiöntettel, hogy a menza óta nem ettek olyan igazit. Hát én addig kerestem kutattam, formáltam a ...

A képsorozaton találkozhatunk csokiöntetes piskótával, rakott krumplival, krumplifőzelékkel, bácskai rizseshússal és paradicsomos krumplival tálalt húsgombóccal is.

Forrásunk volt.

Címlapkép.


Még több friss cikk:

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!