44 évesen is bomba alakja van bikiniben Horváth Évának

Az egykori szépségkirálynő és családja nemrég költöztek Balira. Horváth Éva pedig szemmel láthatóan kivirult.

Horváth Éva és családja év elején költöztek Balira, akkor azt mondta, hogy egyelőre nem tudja, meddig maradnak.

A kétgyermekes édesanya nyáron a Mokkában arról beszélt, hogy jógaoktatói oklevelet szeretne szerezni és jógatáborokat szervezni az indonéz szigetre.

Ennek előkészületei pedig már folyamatban is vannak, az egykori szépségkirálynőnek pedig teljesen átalakult a teste a jógának köszönhetően:

Horváth Éva sosem tagadta, hogy imád nagyokat enni, nem veti meg a zsíros ételeket, húsokat sem. Mint mondja, most sem diétázik, csakis a rendszeres sportnak köszönheti, hogy ennyire jó formában van.

Hogy meddig marad a család Balin? Horváth Éva egy korábbi interjújában így válaszolt: „Kristófnak is befizettük már jó pár hónapra előre az ovit. Nem titkolt tervünk, hogy azért szeretnénk itt maradni egy ideig. Régóta vágytam kétlaki életre, ingázni külföld és Budapest között. Most úgy érzem, ennek eljött az ideje. Más itt az élet, nincs sminkelés, se fodrász, a hajam folyton begöndörödik a párától, de nem bánom. A lényeg, hogy boldogok legyünk és egy kicsit kiszakadjunk a nyüzsgésből.”

Címlapkép: Horváth Éva Instagram

Szerző: Németh Orsi

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...