Meghökkentő tengerparti bárt nyitottak Horvátországban. Ezen a helyen együtt strandolhatsz a kutyáddal, sőt még fagyizhattok is a nyugágyakon fekve.
Télen általában azt szoktuk tervezgetni, milyen jó lesz a nyár. Tudom, ilyenkor spórolsz, listákat írsz és alig várod, hogy elindulhass nyaralni, de most már ne csak magadra gondolj! Négy lábú kedvenceink is megérdemlik a vakációt. Megérdemlik, hogy csak lógassák a lábukat, hűsöljenek a parton és benyomjanak egy szelet pizzát.
A Monty's Dog Beach, azaz Monty Kutyatengerpartja, a nyári "kutyamennyország"
A bár Crikvenica városában nyílt Horvátországban idén júliusban, és azóta szolgálja ki a kutyusokat és gazdáikat. A kutyák szabadon henyélhetnek a nyugágyakon, fürdőzhetnek a tengerben, sőt felmehetnek a bárpultra is!
Szívd magadba az éltető D-vitamint, úgy mint ez a kis szőrös pajtás
Ez a bár kutyáknak szolgál fel sört meg pizzát.
Tedd le a telefont, kérlek, nem kell hívod az állatvédőket! A menü ugyanis kifejezetten kutyákra specializálódott. A "kutyasör" például csirkéből és zöldségekből készült alaplé. Az étlapon fagylalt is van, ez banánból, szója tejből készül, mogyoró és joghurt hozzáadásával. Tappancsos cimborád, "kutyapizzát" és "kutyateát" is kaphat, utóbbi gyógynövényekből készül és nyugtató hatású, így éjszaka jól tud pihenni az eb, hiszen egy tengerparti kiruccanás kimerítő élmény. A bárnak wifije is van, hiszen egyből posztolnod kell, hogy a világ legjobb helyén vagy!
Ha ennek a kutyusnak lenne facebook-ja, szerintem ez lenne élete profilképe!
A bárban természetesen az emberek is frissíthetik magukat, különböző ételekkel, italokkal, de haver ez a hely nem neked nyílt. Éljenek a kutyák!
A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.
Hétfőtől életbe lép az árréstop, mely a nettó egymilliárd forint feletti éves bevétellel rendelkező nagykereskedelmi láncokra vonatkozik. Azonban, ha erre válaszul a boltok más termékek árrését növelik meg jelentősen, újabb szigorításra lehet számítani.
Sárközi Ákos újabb és újabb projektekbe vág bele, és van, ami még számára is teljes újdonság. A Konyhafőnök után rengeteg szeretetet kapott az emberektől, ez is segített átvészelni neki ezt az időszakot. Az NLC készített interjút vele, lássuk, hogy érzi most magát a bőrében a sztárséf!
Tovább növekszik a napokban bejelentett árréscsökkentésből következő problémák száma. A boltok mellett várhatóan a vásárlók is megszenvedik majd a döntést.
Az orchidea kényes növény hírében áll, és erre a hírnévre rá is erősít, amikor éppen nem hajlandó virágot hozni, és csak levelet és gyökeret mutat magából. Lássuk, mit tehetünk!
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!