Horrorisztikus ételárak a Hungaroringen: 2000 egy szelet pizza, 4000 a gyros

Egy szelet pizza például 2 000 forintba került, egy perec 1 000 forintba, a rétes szintén ennyibe, míg a palacsinta 1 500 - 2 000 forintba került.

Idén 33. alkalommal rendeztek Forma 1-es futamot a Hungaroringen. A nagyszabású sportesemény három napon át augusztus 2-től 4-ig tartott, és a száguldó cirkuszra kilátogatóknak biztosan leesett az álluk az ételárusok ártábláit vizslatva.

A Pénzcentrum egyik olvasója már pénteken kilátogatott a szabadedzésekre és lőtt is néhány fotót a Hungaroringen tapasztalható árakról.

Az ártáblák kiírása szerint pedig a gyros-osnál

  • egy kis tál itt 3 000 forintba került,
  • míg egy nagy 4 000-be,
  • de ha sajtot is akartunk hozzá pluszba az még 500 forint.
  • Ugyanitt lepényeket is vásárolhattunk, azokat 3 000 forintért adták, egy fél literes ásványvíz pedig 600, míg egy üdítő 800 forintba került.

Egy másik, főként italos standál

  • egy jégkása 1 500 forintba került,
  • míg egy limonádéért 1 200 forintot kértek el,
  • egy saslik pedig 3 500 forintot kóstált,
  • ugyanennyiért, mármint 3 500-ért azonban kolbászt is vehettünk kiflibe rejtve
  • egy perec 1 000 forintba került, akárcsak egy rétes.

A pizzás kitelepülésnél

  • egy szelet pizza ára 2 000 forint,
  • míg a rétesek itt is egy ezresbe kerültek.
  • A rétesek mellett azonban palacsintázni is voltlehetőség,
  • a baracklekváros és a kakaós 1 500 forintért szerezhettükbe,
  • de a túrós és nutellás már 2 000 forintba került.
  • Az ásványvíz itt is 600 forint, az üdítők pedig 800 forintba kerültek. A sör pedig egy ezres.

Aki komolyabb, sült ételekre vágyott, annak

  • a saslik 3 200 forintba került,
  • de ugyanennyiért kolbászt,
  • rántott csirkemellet és roston sült tarját is vásárolhattunk.
  • A sültkrumpli 1 200,
  • a szendvicsek pedig 3 000 forintba kerültek.
  • A Redbull energiaitalért pedig 900 forintot kellett kiperkálni, a sör itt is egy ezres volt.
  • A kenyér pedig 300 forint volt.

Ezeket olvastad már?

via Pénzcentrum

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...