Horoszkóp: Ezt a szilveszteri ételt KI NEM ÁLLHATJA a csillagjegyed

Mert nem mindenki van odáig a bőrös malacért, a hidegtálakért vagy a rezgő kocsonyáért..sőt, a lencséért sem!

HALAK csillagjegy: február 20 - március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot.A virsli a szilveszteri menü trombitája, szerpentinje, konfettije...te viszont sose szeretted.

Virslis partifalatkák

Ezekkel a pikk-pakk elkészülő partifalatkákkal bárkit meglephetünk korra való tekintet nélkül, legyen szó gyerekzsúrról vagy baráti összejövetelről. Tökéletes minden alkalomra!

Vízöntő csillagjegy: január 21 - február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló.Nem csíped a száraz, fojtós ropikat, arra mindig szomjas leszel!

Baconös csavart Timitől

A világ egyik legegyszerűbb, és egyben legnagyszerűbb vendégváró receptje. Nagyon könnyű, szórakoztató elkészíteni, és nagyon finom. A barátaink közt rendezett receptverseny I. ...

Bak csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A retró, krémes, vajas sajtos rolóra ki tudna nemet mondani? TE!

Sajtos roló

A családunkban mindenki nagyon szereti. Ünnepi alkalomnak számít, ha csinálok. Ilyenkor más sütemény nem is kell, amíg ez el nem fogy, de nagyon hamar kiürül a tányér.

Nyilas csillagjegy: november 23 - december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Fűszeres sonka karácsony táján? Na ne már - gondolnád te!

Szilveszteri mázas sonka

Szilveszteri asztalra a lencse mellé itt a legszuperebb feltét. Egy mázas-ragacsos egyben sült sonka. Ízekben gazadag és nagyon szaftos. Szendvicsbe vagy körettel, hidegen és melegen is ...

Skorpió csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Malacfejű édesség? Neked ez már sok, főleg a karácsonyi cukorsokk után:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 - október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Nem szereted az ötletét sem, hogy még most is káposztát kelljen enni...

Szűz csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A lencse, na az aztán nem a te asztalod!

Oroszlán csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket.Nyers darált hús?? SEMMIKÉPP!

Tatár beefsteak magyarosan

A tatár beefsteaknek sok változata van - van, aki a kapribogyós uborkás, és van, aki a paradicsomos, paprikás változatot részesíti előnyben. Mi most ezt választottuk!

Rák csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.Juj, a tojással töltött fasírtot már az oviban sem értetted!

Ikrek csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. SZÁRAZ!!

Bika csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek.Kaszinótojás? Ez unalmas a majonézes krumplis ünnepek után...a sonkatekercs meg túl retró neked!

Kos csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A kocsonya utálatát meg aztán tényleg nem kell magyaráznunk...

És ezeket láttad?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...