Hollywoodi sztárt kaptak lencsevégre egy budapesti étteremben

Timothée Chalamet ismét Budapesten forgat, a szerencsések pedig akár össze is találkozhatnak vele a belvárosban. 

A Szólíts a neveden, a Kisasszonyok és a Csodálatos fiúcímű filmek fiatal főszereplője néhány nappal ezelőtt érkezett Budapestre, és előreláthatóan augusztus 25-ig marad majd nálunk - derül ki a 24.hu cikkéből.

Timothée Chalamet jelenleg a Dűne című film pótjeleneteit forgatja nálunk (a filmet nem mellesleg tavaly tavasszal vették fel kis országunkban), de 2018-ban már Szilvásváradon is megfordult az V. Henrik forgatásán.

https://twitter.com/filmklub/status/1292761812019052545?ref_src=twsrc%5Etfw

Az Oscar-díjra jelölt színészt pár napja a Lánchíd közelében található Bigfish nevű étteremnél fotózták le, de korábbi látogatásai alkalmával láthattuk őt már a Váci utcában, a Városligetben és még az egyik budapesti szórakozóhelyen is.

A szerencsés szemfülesek a következő két hétben akár még össze is futhatnak a világhírű színésszel, érdemes azonban résen lenni, nem kizárt, hogy a biztonsági előírásokat betartva ő is csak maszkban közlekedik majd Budapest utcáin.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Megérkezett az ünnepi asztal új sztárja: ez a bejgli tarolni...

Mivel már hazánkban is dubajicsoki-lázban ég mindenki, így várható volt, hogy az új slágertermék a karácsonyi édessségek sorát is megostromolja. Nem kellett sokáig várni, hogy megjelenjen a dubaji csokis szaloncukor és bejgli. Utóbbi pedig még a hagyományos ízeket is letarolhatja.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...