Holló Máté

Egy kiugrópontként tekintek a versenyre, ami segítheti, hogy üzleti terveim elkezdéséhez ne kelljen hosszú éveken át beosztottként dolgozni.

Név: Holló Máté

Életkor: 21

Foglalkozása: főiskolai hallgató

Kedvenc ízvilág: olasz, magyar, amerikai

Kedvenc szakács: Varga Bese

Kedvenc recept: kedvenc ételem a nyúlhúsSaját specialitás: gourmet-burgerek

Kapcsolatom a gasztronómiával korán kezdődött. Egyrészt a családomnak köszönhetően, ahol nagy szerepe van az étkezéseknek, másrészt vendéglátós középiskolás koromból, amikor korán kihasználhattam a nyári éttermi munkák előnyeit és sikerült ellesnem az adott ízvilágra jellemző ételkészítési ismereteket. Felsőfokú tanulmányaimat is vendéglátás-turizmus szakon folytattam gasztronómia szakirányon. Ennek köszönhetem, hogy főiskolásként tanulmányi ösztöndíjat nyertem, és Madridban tanulhattam egy szemesztert. Az elmúlt évek során sikerült kétszer beutaznom az Egyesült Államokat, ahol egy nyári táborban szakácsként dolgoztam. Az utazások alatt minden alkalommal újabb és újabb ízvadászatba kezdtünk társaimmal, megfigyelve az étkezési szokásokat. Életem során mindig egy adott célért harcolok, ami motivál, és nem tudok leállni. A jövőben is tartalmas életet szeretnék, egy olyan munkával, ahol kellőképp számít a kreativitás és idővel saját vállalkozásba kezdhetek. Egy kiugrópontként tekintek a versenyre, ami segítheti, hogy üzleti terveim elkezdéséhez ne kelljen hosszú éveken át beosztottként dolgozni. Hobbim az élet.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...