Jobb lesz megjegyezni Dominique Ansel, a mindössze 39 éves cukrász nevét, aki többek közt a cronut (croissant + fánk) megálmodója, és mára saját cukrászdája van New Yorkban, Londonban és Tokyoban is.
Most a japán rajongóknak kedvez - a görögdinnyeevést forradalmasítja:
egy szelet dinnyét szuperkrémes csavaros házi dinnyés fagyival, csokimagokkal tálal, egy csipet tengeri sóval meghintve a tetején, ami ízfokozóként működve teljesíti be sorsát.
A kreálmányt a cukrász egyébként japán boltja második szülinapjára hívta életre, de egyelőre a New York-i és a londoni üzletben nem kapható. Sokak bánatára.
A neve "What-A-Melon Soft Serve" és így néz ki:
A mestercukrász Japán üzletének Instagramját itt találod.
...ezeket is nézd meg!
Ezeket olvastad már?
Megint egy magyar hölgy mézeskalácsain ámul mindenki, ezt nézd, és...
Amerika újra és újra felfedezi magának a magyar mézeskalácsot - a cikkíró szerint maga a szó is olyan, ha egy anyanyelvű ejti ki, mint egy vers.
Brecz JuditÍgy néznek ki a növények a boltok polcán és a...
Nézzétek, tényleg érdekes végignézni, melyik kedvencünk hogy néz ki természetes lelőhelyén....és azután a boltok polcain.
Brecz JuditEsküvőd lesz? Nézd, hogy néz ki 100 év esküvői tortája...
Esküvőd lesz? Vagy csak érdekelnek a gyönyörű torták, szereted nézni az esküvői felhajtást? Nézd, így változott egy esküvői torta 100 év alatt.
Brecz JuditMost mindenki a dinnyekenyéren pörög - nézd meg, hogy néz...
Megint kitaláltak valami hülyeséget - dinnye, mint kenyér? Miért? Miért ne? Tök jól néz ki, kreatív, vicces, jóhogy kipróbálnánk! Így készül:
Brecz Juditvia delish