Hogy lehet még jobb a görögdinnyéd? Fagyival meg sóval. Mert ez az új hepp!

Igaz, csak Japánban, de ez pörög most az édességrajongók közt - Dominique Ansel cukrász fantáziája megint alkotott.

Jobb lesz megjegyezni Dominique Ansel, a mindössze 39 éves cukrász nevét, aki többek közt a cronut (croissant + fánk) megálmodója, és mára saját cukrászdája van New Yorkban, Londonban és Tokyoban is.

Most a japán rajongóknak kedvez - a görögdinnyeevést forradalmasítja:

egy szelet dinnyét szuperkrémes csavaros házi dinnyés fagyival, csokimagokkal tálal, egy csipet tengeri sóval meghintve a tetején, ami ízfokozóként működve teljesíti be sorsát.

A kreálmányt a cukrász egyébként japán boltja második szülinapjára hívta életre, de egyelőre a New York-i és a londoni üzletben nem kapható. Sokak bánatára.

A neve "What-A-Melon Soft Serve" és így néz ki:

A mestercukrász Japán üzletének Instagramját itt találod.

...ezeket is nézd meg!

Ezeket olvastad már?

via delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek