Hogy lehet ilyen aranyosan utálni a brokkolit, mint ezek a babák?

A ti babátok hogy áll a kérdéskörhöz? És a nagyobb gyereketek? És Ti? A gyerekkori kajautálat egyik fő tárgya a brokkoli - nézzük ezt videóban összegezve!

A brokkoli megosztó zöldség - virító zöld, rágós a szára, ízetlen a teteje, mondhatják ellenzői, azonban jól elkészítve igazi rostdús szuperzöldség, és a legtöbb felnőtt megszereti. Legalábbis a nők. Bevallom, több férfit ismerek, aki mai napig rá se nézne legszívesebben.

Tudtad?

A brokkoli alacsony energia- és szénhidráttartalmú, így nagyon jól illeszthető fogyókúrás étrendbe is, magas élelmirost-tartalma segíti az emésztőrendszerünk működését, magas folsavtartalma miatt pedig külön ajánlható babát tervező vagy már babát váró nők részére is.

Na de hogy ilyen zsigeri, elementáris gyűlölettel lehessen tekinteni szerencsétlen zöldségre, az elképesztő. Nézd meg a videót, tuti fél perc után vigyorogni fogsz, az első babát pedig kapásból megzabálnád.

ÉS AKKOR NÉZZÉTEK A VIDEÓT:

Receptajánló:

Baconös-brokkolis rakott tészta

Pillanatok alatt elkészülő, kiadós egytálételhez nincs másra szükségünk, mint brokkolira, tésztára és egy kis besamel szószra. Ezeknek a segítségével fél órán belül ételt ...

Ezek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...