Hivatalosan is megnyílt a Gozsduban Jamie Oliver első pizzázója

Aki most hall róla először, örülhet, aki pedig várt rá, végre megnyugodhat - ma nyílt meg hivatalosan is Jamie első budapesti pizzériája, méghozzá a Gozsdu udvarban.

Korábban mi is írtunk róla, hogy Jamie várban található,Jamie's Italian nevezetű nagysikerű étterme után (amit mi is teszteltünk) hamarosan pizzázót is nyit fővárosunkban, de akkor még nem tudtunk biztos részleteket sem a nyitásról, sem másról. Most viszont Facebook-oldalukról kiderült: ma, 2017. decembert 12-én délelőtt hivatalosan is elindultak Budapesten, a belvárosban, a Király utca 13. alatt:

"Óriási hírünk van! December 12-én 11:30-kor megnyílik Jamie Oliver első európai pizzériája a Jamie's Pizzeria Gozsdu, a Gozsdu udvar & Madách Imre sétány sarkán, ahol gyönyörű, kovászos, kézzel nyújtott pizzával gondosan válogatott feltétekkel, isteni kemencés tésztákkal, izgalmas salátákkal és desszertekkel várunk! Asztalt foglalni aznaptól a weboldalunkon lehet majd, de mindenkit várunk szeretettel foglalás nélkül is, hiszen mindig tarunk majd fent asztalokat az utcáról betérő vendégeknek is!á"

Ha megkívántad a pizzát:

Jamie Oliver pizzája

Jamie szerint a pizza nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Nincs szükség rá, hogy túl sok mindennel megpakoljuk, mert akkor lesz a legfinomabb, ha kevés, de jó minőségű ...

Pizza Otthon :) - Pizza 16.

Pizza! Úgy ennék egy jó kis Pizzát!  Jómagam, több éve készítek otthon „Olasz Pizzát”, és többen ácsingóztak a receptért. A tészta nem tartalmaz semmi különlegeset, nincsenek ...

Facebook-oldalukat itt találjátok.

Az eredeti bejegyzést pedig itt láthatjátok:

Amúgy maga Jamie is bejelentette a hírt nagy boldogságban:

Ki fogjuk próbálni, és Ti?

Ezeket olvastad már?

via pénzcentrum

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...