Hírességek portréja csupa finomságból!

A nápolyi művész, Nadia Luongo jól bevásárolt mindenféle finomságból, hogy aztán otthon az alapanyagokból híres emberekről, rajzfilmhősökről készítsen mesteri ételportrékat.

A különböző ételekből, gyümölcsből, sütiből, szószból, chipsből készült hírességek alkotójára a Kreativ.hu-n bukkantunk, akiknek rögtön az is szembetűnt, hogy ráadásul néhány étel és az ábrázolt személy között van valamilyen konkrét vagy áthallásos kapcsolat. Például a James Brownie művet - és az őt ábrázoló soul legendát, James Brownt stílusosan brownie-ból építette fel, Mr. Beant a nevének jelentése szerint babból, vagy spenótból készített el Popeye-t és hagymás babkonzervből a Terence Hill és Bud Spencer portrét.

Nézd meg a hírességeket ábrázoló ételportrékat a nápolyi művésztől:

Olvastad már?

18+1 weboldal, amire ne kattints, ha éhes vagy!

Ha még többet akarsz Nadia Luongo remekműveiből, kattints a portfóliójára a többi híresség ételportréjáért!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...