Hihetetlen, mit művelt a nő, akit nem engedtek fel csirkéjével a metróra

Csungking metrójában nem lehet élő állatot szállítani, legalábbis csirkét biztosan nem. Erről is tanúskodik az az eset, amelyet egy helyi lakos kapott nemrég lencsevégre.  

Elég bizarr jelenetnek lehettek szemtanúi az utasok a kínai Csungking város egyik metróállomáson, egy középkorú nő ugyanis csirkéjével szeretett volna felszállni a metróra, a biztonsági szolgálat emberei azonban nem akarták átengedni a nőt, élő állatot ugyanis nem lehet szállítani az ottani földalattin.
Amint a nő megtudta, hogy a tiltás csak az élő állatokra vonatkozik, félrevonult egy kukához és levágta a csirkét - írja a 24.hu.

Barbár csirke

A barbár elnevezés ugyan a sörre utal, de tényleg barbárra sikerült ez a csirke. Mint tudjuk, minden sörnek megvan a maga íze, színe és illata - nos ez a sör mézzel ízesített, enyhén ...

A nem éppen szép jelenetről egy járókelő készített videót, amelyen jól látható, a nő a biztonságiak előtt, egy kuka felett végzett az állattal. Mivel a vágás után már nem egy élő állatról, hanem egy élelmiszerről volt szó, a metróállomás biztonsági emberei átengedték az utast.

EZ IS ÉRDEKES:

via 24.hu; shanghai.ist

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...