Hihetetlen, mi Palvin Barbi pasijának kedvenc magyar étele

Az amerikai fiú egy igazán egyszerű ételbe szeretett bele, amit bárki bármikor el tud készíteni.  

Az magyar modell, Palvin Barbi és az amerikai színész Dylan Sprouse körülbelül egy éve alkotnak egy párt. Természetesen a modell már Magyarországra is többször elhozta a fiút, aki nagyon szeret itt lenni. Barbi azt már megtanította neki, hogy ha pálinkával kínálják, azt mindig el kell fogadni, ugyanez igaza a kolbászra is. Mégsem ezek a kedvencei, bár egy hasonlóan egyszerű ételre esett a választása.

A modell a Borsnak adott interjújában árulta el, mi Dylan favoritja. „Mindig meglátogatjuk a családot, jókat főzünk együtt, sokat pihenünk, és kirándulunk. Meglepő módon Dylan kedvenc magyar étele a zsíros kenyér hagymával.”

Barbi beszélt még arról is, hogy náluk az a felállás a konyhában, hogy ő főz általában és Dylanre marad a mosogatás. A modell egyébként egy korábbi nyilatkozatában bevallotta, hogy szerelme sokkal ízesebben főz nála, bár sokkal egészségtelenebbül is, ami valószínűleg az ő alakjának nem éppen tesz jót.

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...