-
1.
Retró hidegtálak húsvétra – Ezt a tavaszi franciasalátát imádni fogjátok
Húsvét közeledtével itt az ideje eltervezni, milyen ételek lesznek az ünnepi menü főszereplői. Az újdonságok mellett néhány szuper, retró hangulatú hidegtállal készültünk nektek, a húsvéti sonka mellé elsőként egy tökéletes, friss tavaszi franciasalátát ajánlunk!
-
2.
Így főzhetsz akár egy tucat keménytojást egy füst alatt a sütőben
Egy újabb izgalmas tojásfőzési módszer: ezúttal a sütővel a főszerepben. Semmilyen lábos nem szállhat versenybe ezzel a trükkel.
-
3.
A nosztalgikus húsvéti fasírtgolyó, ami magvas köntösében téged is rabul ejt
Húsvétkor nem csoda, ha roskadásig megtelik az asztal ízletesebbnél ízletesebb hidegtálakkal és húsos fogásokkal, ez az ünnep ugyanis a negyvennapos böjt végét is jelenti. Ha egy könnyen elkészíthető, laktató, és számos étel mellé passzoló húsfélére vágysz, ezzel a fasírtgolyóval biztos sikert aratsz!
-
4.
10 hely, ahonnan minőségi házi kalácsot vagy húsvéti sonkát rendelhetsz – ne bízd a nyuszira!
Húsvétkor sem hagynak minket finomságok nélkül kedvenc vendéglátóhelyeink, így biztosan minden meglesz egy igazi lakomához: a kalácstól a sonkán át a teljes kosarakig, itt mindenből válogathatsz!
-
5.
Retró húsvéti tojás újratöltve! – Ez a színes változat mindenkit levesz a lábáról
Legyen a tavasz legfőbb ünnepe különleges színekben pompázó az asztalon is! Ez a színes töltött tojás egészen biztosan új szintre emeli a húsvéti hidegtál fogalmát!
-
6.
Süss otthon nyulat vagy bárányt! Profi hazai séfek segítenek, hogy tuti sikerüljön
A húsvéti asztal nem csak a sonkáról és a kalácsról szól, hiszen a nyúl és a bárány is az ünnepi hagyományokhoz tartozik, de mitől lesznek tökéletesek? Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta séfje és Mizsei János, a MÁK séfje osztják meg veletek profi tippjeiket.
-
7.
CUKORSOKK: Ha már unod a sima kalácsot, íme a BABKATORTA, de nem ám csak húsvétra
Hagyományos húsvéti kalács helyett idén egy nagyon extra csokoládés-pekándiós babkatortát készítettem, krémlikőrös vaníliasodóval! Megőrülsz-megvadulsz!
-
8.
Húsleves sült csirkeszárnyból – Az étel, mely új dimenziókat nyit a főzésben
Egy gőzölgő húslevesnél aligha van megnyugtatóbb látvány, télen-nyáron jólesik, borúra derűt hoz. Szeretjük a hagyományos verziókat is, viszont az alábbi leves zamata és illata még álmából is képes felrázni az embert. A sült csirkeszárny csodás alapízt ad a levesnek, amit aztán az aromás fűszerek és zöldségek, valamint az ázsiai hozzávalók tesznek olyan finommá, hogy literszámra szürcsölnénk napestig.
-
9.
A húsvéti sonkatekercs feltámad, mutatjuk, mivel teheted még finomabbá
Tovább bővítjük húsvéti hidegtálaink repertoárját, ezúttal egy olyan ízletes, nosztalgikus hangulatú sonkatekercset hoztunk nektek, amely egyetlen olasz alapanyagnak köszönhetően lesz frenetikusan finom!
-
10.
Az 5 legjellegzetesebb húsvéti édesség, amiből (legalább) egyet süss meg
Bár húsvétkor hagyományosan a sonka-tojás-kalács hármasa a legfontosabb az ünnepi asztalon, ne feledkezzünk meg a desszertekről sem, amelyek szintén fontos szereplői a tavaszi ünnepkörnek. Mutatjuk a legfinomabb húsvéti édességeket.
Újragondoltuk a retró hidegtálak szereplőit, a babkatortával a mennybe repítettünk titeket
Nálunk múlt héten már tényleg minden a húsvétról szólt: megmutattuk, hogyan főzhetsz akár egy tucat kemény tojást a sütőben, összeszedtük, mely süteményeket kell mindenképpen elkészítened az ünnepre, és kiderítettük, honnan rendelhetsz isteni kalácsot és sonkát húsvétra.