Ezeket a hibákat gyakran elkövetjük, ha halrudacskákat készítünk: dobjuk a mentőövet

Amikor már végképp nem tudjuk, hogy mit kellene vacsoráznunk, és semmi kedvünk sütni-főzni, sokan nyúlunk a kényelmes és finom halrudacskák után – mégsem tudjuk pontosan, hogyan érdemes elkészíteni őket.

Akadnak, akik csak legyintenek a gyorsfagyasztott ételek elkészítésére, mondván ezeket úgysem lehet elrontani. Az igazság viszont messze áll ettől: a tökéletes elkészítés gyakran nehezebb, mint gondolnánk, és ez a halrudakra is igaz. Akár sütőben, akár olajban készítjük el őket, számos hibát követhetünk el, ami szottyos, égett vagy éppen belül még fagyott végeredményt hozhat. Ha azt szeretnénk, hogy a halrudak mindig ropogósak, ízletesek és tökéletesen átsültek legyenek, fontos elkerülni a leggyakrabban elkövetett bakikat. Megmutatjuk, melyek ezek.

Kattints a képre, hogy megtudd, mely hibák ezek!

Forrásunk volt.


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad:

Legújabb receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...

Medvehagymás sós rúd

Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...

Spenótos-fetás sajtos masni

Görög ízvilág ihlette ezt a gyors házi sajtos masnit: a kész leveles tésztába spenótos-fetás tölteléket kenhetünk. Itt azonban még nem fogynak el a jó dolgok: a fonatokra plusz reszelt ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!