Még nyár elején számoltunk be róla, hogy leleményes cukrászmesterek Írországban megalkották a ketchupízű fagylaltot. "Szerencsére", nem kellett sokat várni, itt van a majonézes változat is, ezúttal egy skót cukrászdától.
Nem teljesen értjük, miért van szükség ilyen ízekre. Egyáltalán, ki fanyalodik rá? Mi inkább a szendvicsbe rakjuk a majonézt:
A fagylaltról először azt hinnénk, hogy vaníliás, de az utóíze inkább tojásos. Elkészítéséhez Hellmann's majonézt használnak. A fagyit már többen megkóstolták, és állítják, hogy nincs rossz íze.Sült krumplival biztos elmegy!
Ezeket olvastad már?
Elnyalnád fagyiban a ketchupot? Csak idő kérdése, és megteheted
Egy külföldi cukrászdában megjelent a ketchupos fagylalt, ezért örülhetnek azok, akik mekis sült krumplit a paradicsomos szószba és fagyiba is szeretik mártani.
Fenes GábrielHol van már a vanília, csoki, puncs szentháromság? - itt...
Engedjük el a hagyományos ízeket, legyünk nyitottak, adjunk egy esélyt a kicsit sós, kicsit savanyú fagylaltnak.
adminCukrász árulta el, mitől rossz a legtöbb eperfagyi
Elképesztő, hogy milyen kevés epret tesznek a fagylaltba egyes helyeken. Azt pedig, hogy miből van a legtöbb, nem is gondoltuk volna!
adminEzért nagy átverés az olcsó fagylalt
Vegyszerrel és vízzel felfújt fagyival tömnek minket az olcsó fagyizók. Ne dőljetek be nekik!
Nosaltyvia Metro